Планшет Huawei без назви з’являється на сайті сертифікації із зарядкою 100 Вт
Планшет Huawei без назви з’являється на сайті сертифікації із зарядкою 100 Вт

Планшет Huawei без назви з’являється на сайті сертифікації із зарядкою 100 Вт

Лінійка планшетів Huawei виглядає насиченою, і ще один загадковий пристрій з’являється в ланцюзі сертифікації. MatePad MRO-W00 щойно отримав сертифікат 3C у Китаї, що натякає на неминучий запуск.

Це слідує за схваленням радіоприймача MRO-W00 два тижні тому, яке виявило підтримку супутникових SMS Beidou – функції, яка зазвичай не зустрічається на планшетах. Тепер список 3C підтверджує підтримку потужного швидкого зарядного пристрою потужністю 100 Вт.

У деталях сертифікації також згадується номер моделі HW-200500C02 для швидкого зарядного пристрою, але крім цього, конкретних даних про сам планшет мало. Крім того, MRO-W00 також отримав сертифікати на функціональність бездротової локальної мережі та Bluetooth, а також сертифікат NearLink.

Хоча ми все ще не впевнені щодо назви планшета, інформатор Weibo повідомив, що цього місяця Huawei готується випустити шість нових продуктів, одним із яких є планшет MatePad SE.

Нещодавно стало відомо про планшет Huawei MatePad Tab SE, який, як очікується, матиме процесор Snapdragon 685, акумулятор ємністю 7700 мАг і роздільну здатність екрана 1920 × 1200 із частотою оновлення 120 Гц. Він працюватиме на HarmonyOS 4.2.0.

На підставі цієї інформації ми підозрюємо, що MRO-W00 – це MatePad SE. Крім того, інформатор повідомив, що Huawei випустить наступні продукти в липні:

  • Портативна колонка Sound Joy2
  • Динамік Sound X 4
  • Телефон Maimang 30 (очікується продаж через Huawei Smart Selection)
  • Smart Screen S5 Pro
  • Комплект дистанційного керування Lingxi для Smart Screen S3 Pro

Хоча точні деталі MatePad MRO-W00 все ще залишаються в таємниці, сертифікація 3C у поєднанні з попереднім схваленням радіоприймача свідчить про те, що випуск не за горами. Незалежно від того, чи це буде MatePad SE, чи щось зовсім нове, ми, швидше за все, дізнаємося більше найближчими тижнями.

Источник материала
Поделиться сюжетом