Ситний майонезний салат з курячою печінкою: м'ясо гірчити не буде
Ситний майонезний салат з курячою печінкою: м'ясо гірчити не буде

Ситний майонезний салат з курячою печінкою: м'ясо гірчити не буде

Якщо ви хочете приготувати ситну святкову страву не за всі гроші світу – зробіть салат з курячою печінкою. М'ясо достатньо бюджетне, а якщо його правильно приготувати, ще й дуже смачне. Заправити можна звичайним майонезом.

Ідея приготування ситного салату з курячою печінкою опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Микулич (yuliia mikulich) в Instagram. Обов'язково зніміть всі плівки з м'яса та видаліть жилки.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 400 г
  • яйця – 4 шт + трохи молока
  • морква по-корейськи – 100 г
  • цибуля – 60 г + трохи зеленої
  • смачний майонез

Спосіб приготування:

1. Курячу печінку помити, почистити від плівки.

2. Викласти на дощечку.

3. Накрити пакетом/плівкою та відбити.

4. Далі посолити, поперчити печінку.

5. Обваляти в борошні.

6. Обсмажити на олії з обох боків до готовності. Готується вона швидко. Етап з відбиванням печінки та обсмажуванням в борошні обовʼязковий. Варена чи просто обсмажена, не відбита печінка має інший, простіший смак. І салат з нею буде вже не такий смачний.

7. Яйця збити до однорідності.

8. Посолити та поперчити їх, додати трохи молока (2 ст.л+-).

9. Перемішати, влити на сковорідку (можете на ту, де смажили печінку).

10. Обсмажити з обох боків до готовності.

11. Печінку та яєчний млинець охолодити.

12. Нарізати всі інгредієнти соломкою, заправити майонезом, перемішати.

13. Додати сіль, перець, якщо потрібно.

14. Перед вживанням дати салату постояти в холодильнику – він стане тільки смачнішим.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з печінкою і карамелізованими яблуками
  • Салат з печінкою та яблуками
  • Бюджетні котлети з курячої печінки
Источник материала
Поделиться сюжетом