Ваш погляд кардинально зміниться: як навчитися наносити підводку для очей як профі
Ваш погляд кардинально зміниться: як навчитися наносити підводку для очей як профі

Ваш погляд кардинально зміниться: як навчитися наносити підводку для очей як профі

Кожна жінка знає, як підводка для очей може перетворити звичайний макіяж на справжній витвір мистецтва. Вона надає виразності погляду, робить очі більшими та підкреслює їхню природну красу.

Однак якщо наносити підводку неправильно, вона може спотворити образ та зробити його неохайним. Щоб ви не натрапляли на труднощі під час макіяжу очей Good Housekeeping поділився порадами, які навчать вас фарбуватися, як професіонал.

Підкреслювати погляд підводкою далеко не так легко, як може здатися на перший погляд. Лінії можуть виходити нерівними та розмазуватися. Через це макіяж перетворюється на справжнє випробування, але якщо дотримуватися декількох порад, то опанувати цим мистецтвом цілком можливо.

Рідка або гелева підводка

Кожен вид підводки має свої особливості нанесення. Якщо ви полюбляєте використовувати рідкі або кремові текстури, то важливо наносити продукт якомога ближче до вій, щоб між лінією та точкою росту волосків не було пробілів.

Олівець

Олівцем, як правило, легше користуватися, ніж рідкою підводкою. Все що потрібно зробити, це обережно підвести лінію вій, а потім маленьким пензликом розтушувати її ближче до коренів волосин.

Як намалювати рівну лінію

Щоб створити рівну лінію, покладіть палець недалеко від зовнішнього куточка ока та притримуйте шкіру, щоб наносити підводку було легше. Але не натягуйте повіку, адже це може створити зайві зморшки, а також після того, як шкіра повернеться до свого звичайного стану, лінія буде здаватися кривою.

Також під час того, як ви робите макіяж очей підніміть підборіддя трохи вгору, а погляд спрямуйте вниз, щоб ваші повіки були напівзакритими, але ви все ще могли бачити їх у дзеркалі.

Верхня та нижня лінія вій

Експерти не рекомендують підкреслювати нижню лінію вій, адже це може візуально зменшити очі та зробити погляд важким.

Як зафіксувати підводку

Якщо ваша підводка розмазується та деформується, то спробуйте закріпити її за допомогою рідких тіней. Для цього наберіть невелику кількість продукту на палець та постукайте по підводці. Це не лише закріпить її на місці, а й додасть мерехтіння.

Якщо цього виявилося недостатньо, то зверніть увагу на свій догляд за шкірою навколо очей. Можливо, вам варто використовувати праймер або наносити менше зволожувального крему.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як зробити невагомий літній макіяж, який буде майже непомітним на шкірі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом