Відправить дружину на передчасну пенсію: аматор виграв турнір ветеранів на WSOP
Відправить дружину на передчасну пенсію: аматор виграв турнір ветеранів на WSOP

Відправить дружину на передчасну пенсію: аматор виграв турнір ветеранів на WSOP

На WSOP визначились чергові власники золотих браслетів. В турнірі Seniors High Roller NLH цей трофей розіграли уперше в історії.

Дебютний турнір хайролерів для гравців віком 50+ викликав чималий ажіотаж – івент зібрав аж 680 входів. Чемпіонові, відтак, дісталась чимала сума у 573 876 доларів. Марк Чеквік, який оформив свій лише другий в житті ITM на WSOP, уже знає, куди витратить виграш.

Моя дружина працює вчителькою в школі уже 24 роки. До пенсії їй залишилось ще 9 років, але я пообіцяв, якщо виграю цей турнір, допоможу їй на рік швидше піти на відпочинок, -
прокоментував свою перемогу Марк Чеквік.

У променях слави гріється і ще один аматор Гектор Беррі, для якого гра у покер це не більше ніж хобі. Британець інвестував лише 600 баксів в турнір WSOP PokerNews Deepstack і отримав солідні дивіденди. Пристрасті під час турніру, розповідає чемпіон, вирували несамовиті.

Ігрова зала нагадувала божевільню. Аргентинці волали після перемоги збірної на Кубку Америки з футболу. Десь збоку Негреану святкував виграш браслету. А я сидів і мізкував над тим, як захистити великий блайнд. В цьому році зіграв лише на 5 турнірах і переміг. Завдяки цьому виграшу, спробую зіграти у дорожчих івентах WSOP, -
розповів Гектор Беррі.


Гектор Беррі / Фото PokerNews

600 доларів британець перетворив на 282 876, адже турнір зібрав солідну кілополяну із 5 110 входів.

Аргентинець "на стадіоні"виграв понад мільйон доларів

Франко Спітале виграв один із найбільш масових турнірів на цьогорічній Світовій серії покеру. Івент зібрав майже 11 тисяч учасників.

Источник материала
Поделиться сюжетом