Витоки iQOO Neo9S Pro+ натякають на швидку зарядку 120 Вт і колір «Buff Blue»
Витоки iQOO Neo9S Pro+ натякають на швидку зарядку 120 Вт і колір «Buff Blue»

Витоки iQOO Neo9S Pro+ натякають на швидку зарядку 120 Вт і колір «Buff Blue»

Новий телефон vivo, який, як вважають, буде iQOO Neo9S Pro+, з’явився в китайській базі даних сертифікації 3C, сигналізуючи про неминучий випуск. Процес сертифікації розкриває номер моделі (V2403A) і підтверджує підтримку потужної системи швидкої зарядки 120 Вт. Ймовірно, це досягнуто за допомогою зарядного пристрою V12060L1A0-CN, згаданого в заявці, який також підтримує універсальні протоколи швидкої зарядки 100 Вт PPS/PD.

У пристрої також буде акумулятор ємністю 5500 мАг

Чутки навколо iQOO Neo9S Pro+ раніше дражнили нову кольорову схему «Buff Blue» із захоплюючою синьо-білою градієнтною задньою кришкою. Це узгоджується з нещодавньою появою телефону на церемонії пожертвування, де vivo та iQOO пообіцяли підтримати збірну Китаю (TEAM CHINA) інтелектуальним технологічним обладнанням для майбутніх Олімпійських ігор у Парижі 2024 року.

Пристрій матиме великий 6,78-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2800 x 1260p (ймовірно, 1,5K), можливо, виробництва Huaxing. За чутками, система камер складається з фронтального датчика на 16 Мп і подвійної камери на задньому плані з потужним основним датчиком на 50 Мп. Очікується, що під капотом телефон буде оснащено найновішим процесором Snapdragon 8 Gen 3, який працює в парі з виділеним графічним чіпом для підвищення продуктивності. За чутками, пристрій також може похвалитися чималим акумулятором на 5500 мАг з підтримкою вищезгаданої технології швидкої зарядки 120 Вт. Передбачається, що безпека забезпечується одноточковим ультразвуковим датчиком відбитків пальців Goodix під дисплеєм, а в конструкції використовується пластикова середня рамка.

Хоча офіційна дата запуску залишається нерозголошеною, сертифікація 3C передбачає, що клієнти можуть очікувати, що iQOO Neo9S Pro+ з’явиться десь у липні.

Источник материала
Поделиться сюжетом