Закохана Могилевська поділилася романтичним сімейним моментом із чоловіком
Закохана Могилевська поділилася романтичним сімейним моментом із чоловіком

Закохана Могилевська поділилася романтичним сімейним моментом із чоловіком

Наталія Могилевська зізналася, на що її надихає коханий.

Навесні 2022 року, в перші місяці повномасштабної війни в Україні, співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська знайшла своє кохання - у неї розпочався роман з чоловіком, який згодом став не тільки її обранцем, але також другом і однодумцем.

При цьому дуже швидко пара стала великою родиною - разом зі своїм коханим Могилевська удочерила двох дівчаток. Так артистка нарешті отримала те, про що так давно мріяла.

Попри те, що особистість свого чоловіка вона досі приховує, свої почуття до нього вона демонструвати не боїться. Наприклад, у її блозі в Instagram нещодавно з'явилося відео фрагмента романтичної гри.

Загадковий обранець Могилевської поставив їй запитання: "Ти не розповідала про це, але я надихнув тебе на...?" "Любий, ти надихнув мене на головне – бажання мати з тобою родину, мати з тобою дітей", - ніжно звернулася до свого коханого Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська новини - Могилевська ніжно звернулася до чоловіка / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Хто така Наталя Могилевська?

Наталя Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Хто така Наталія Могилевська / Інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Кріпосна", українська акторка Анна Сагайдачна, розлучилася з чоловіком. Розрив стався ще рік тому, але артистка зважилася заговорити про це лише зараз.

Також український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узелков знову опинився в лікарні. Спочатку року він переніс кілька госпіталізацій у зв'язку зі спортивними травмами, але зараз до лікарів його привела інша проблема.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом