5 хвилин і готово: як замаринувати огірки в пакеті – дивовижний лайфхак
5 хвилин і готово: як замаринувати огірки в пакеті – дивовижний лайфхак

5 хвилин і готово: як замаринувати огірки в пакеті – дивовижний лайфхак

Якщо ви любите малосольні огірки, але абсолютно не хочете займатися приготуванням маринаду, то вам точно сподобається цей рецепт.

В Україні вже розпочався сезон огірків. Господині масово їх консервують, готують салати та запасають на зиму. Але якщо смачненького захотілось просто зараз – не біда, ми знайшли шикарний рецепт маринованих огірків в пакеті, який вражає своєю простотою.

Як замаринувати огірки в пакеті

У своєму TikTok акаунті ivanka.family поділилась власним рецептом смачних маринованих огірків, які готуються за 5 хвилин.

1 кілограм огірків ріжемо на 4 частини, перекладаємо в пакетик, додаємо 1/2 ст. л. солі, 2 ст. л. олії, 1-2 ст. л. оцту. 1/2 головки часнику потрібно дрібно порізати та додати 3 ст. л. зелені. Перемішуємо всі інгредієнти і відправляємо на 5- 10 хвилин в холодильник. Смачного!

Дивіться відео, як можна засолити огірки:

@ivanka.family

Малосольні огірки за 5 хв ? ✅1 кг огірків ✅1/2 ст л солі ✅1-2 ст л оцту ✅2 ст л олії ✅1/2 головки часнику ✅3 ст л зелені Огірки ріжемо на 4 частини, перекладаємо в пакетик, додаємо сіль, олію, оцет , дрібно порізаний часник та зелень . Перемішуємо і відправляємо на 10 хв в холодильник. Готово♥️

♬ suara asli - FASHIONATA DE KOKO - Nada De Musik

Що кладуть в огірки під час засолювання

Під час засолювання огірків на зиму зазвичай кладуть: листя смородини чи малини, листя хрону, парасольки кропу, перець горошком, часник. При цьому листя не нарізають, а кладуть його цілим.

Як правильно замочити огірки перед засолюванням

Будь-які огірки перед тим, як робити їх малосольними, потрібно замочити в холодній воді на годину. Так вони стануть пружними та втратять гірчинку.

Як довго зберігаються овочі і фрукти в холодильнику / Інфографіка: Главред

Хто така ivanka.family?

Ivanka.family - це блогерка, яка веде власний фудблог в якому ділиться різними рецептами та лайфхаками. Вона випустила свою кулінарну книгу, які зібрані рвізноманітні та цікаві страви. На неї вже підписалось понад 13 тисяч користувачів.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом