5 незвичних чоловічих імен, які неймовірно звучать
5 незвичних чоловічих імен, які неймовірно звучать

5 незвичних чоловічих імен, які неймовірно звучать

Багато людей віддають перевагу не традиційним, а незвичним іменам для своїх синів або доньок. Редакція LifeStyle 24 склала добірку, яка точно згодиться майбутнім батькам хлопчика.

Добірка незвичних імен, якими можна назвати сина

Теодор

Ім'я Теодор має грецьке походження та означає "Божий дар" або "подарований Богом". Такі хлопчики зазвичай дуже доброзичливі зі своїм оточенням, однак навіть у них інколи трапляються напади злості та агресії.

Добриня

Слов'янське ім'я Добриня трактується як "здоровий" та "сильний". Особливу популярність воно набуло, коли хрестили Київську Русь. У власників цього імені в голові багато ідей, які не терпиться чимшвидше втілювати у реальність.

Як назвати хлопчика / Фото Canva

Ждан

Ім'я Ждан також прийшло до нас з давніх слов'янських часів. Перекладається як "жаданий", "очікуваний". Хлопці, які мають це ім'я, – гіперактивні та володіють доволі складним характером. Однак з ними можна знайти компроміс.

Корній

З латинської мови ім'я Корній перекладається як "ріг", "бивень" або "ягода дерену". Такі чоловіки – дуже надійні, тому близькі знають, що можуть завжди на них покластися. Однак вони часто можуть бути досить егоїстичними.

Леонард

Немає точної інформації, звідки походить ім'я Леонард, адже його можна почути у багатьох країнах світу. Має значення "сильний". Чоловіки, яким належить це ім'я, володіють твердими принципами та переконаннями.

Теги по теме
Стиль жизни
Источник материала
Поделиться сюжетом