Apple може віддати перевагу ґаджетам з розсувними дисплеями, а не складаними
Apple може віддати перевагу ґаджетам з розсувними дисплеями, а не складаними

Apple може віддати перевагу ґаджетам з розсувними дисплеями, а не складаними

Традиційно Apple одною з перших у світі вводить найновіші технології у свої ґаджети. Однак досі компанія утримувалася від виходу на ринок складаних пристроїв, при тому, що у головного конкурента Samsung уже кілька років є не одна модель зі складаним дисплеєм. Ймовірно, Apple збирається "перестрибнути" етап розкладачок й одразу перейти до смартфонів з розсувним дисплеєм.

Деталі

Такі припущення посилилися після того, як нещодавня заявка на патент Apple натякнула на цю нову технологію. 

Хоча Apple вже деякий час експериментує з прототипами складаних телефонів, вона ще не випустила продукт, і, за словами інсайдерів, станеться це не в найближчі два роки. Перехід компанії до розсувних дисплеїв може революціонізувати індустрію технологій. При тому, що деякі компанії уже продемонстрували прототипи відповідної технології, на масовий ринок вони поки не вийшли.

Патент Apple лаконічний, містить 13 зображень і лише 22 сторінки. Документ починається з опису того, як Apple передбачає застосування цієї технології на широкому спектрі пристроїв. Деякі сторінки детально описують важливість наявності "розсувної частини з герметично закритими жорсткими піксельними острівцями". У патенті обговорюється важливість розтягнутих дисплеїв для ноутбуків, комп’ютерів і стільникових телефонів.

Минулого року Apple оголосила, що хоче створити Apple Watch з екраном, який обертається навколо зап’ястя. Розсувні дисплеї можуть стати вирішенням цієї проблеми, потенційно пропонуючи більші переваги та зручність для споживачів.

Звичайно, не всі патенти стають реальністю, особливо у випадку технологічних компаній, таких як Apple, які щороку реєструють численні патенти.

Источник материала
Поделиться сюжетом