Apple починає роботу над iOS 19, macOS 16, watchOS 12 і visionOS 3
Apple починає роботу над iOS 19, macOS 16, watchOS 12 і visionOS 3

Apple починає роботу над iOS 19, macOS 16, watchOS 12 і visionOS 3

Apple вже почала роботу над оновленнями програмного забезпечення для iOS 19, macOS 16, watchOS 12 і visionOS 3 на наступний рік, повідомляє Марк Гурман з Bloomberg. У своєму останньому інформаційному бюлетені «Power On» Гурман сказав, що Apple офіційно почала розробку своїх основних операційних систем до 2025 року з кодовими назвами «Luck» для iOS 19, «Cheer» для macOS 16, «Nepali» для watchOS 12, і «Discovery» для ‌visionOS‌ 3.

Хоча iOS 18, macOS 15 Sequoia, watchOS 11 і visionOS 2 ще не були випущені для громадськості, початок роботи над наступними великими оновленнями програмного забезпечення для основних пристроїв Apple відповідає звичайному графіку. Частково це пов’язано з тим, що апаратні продукти, які планується випустити наступного року, вимагають програмного забезпечення для тестування, але наразі занадто рано знати, які функції запропонують нові операційні системи.

Гурман також сказав, що гарнітура Vision Pro має отримати Apple Intelligence вже наступного року, тому це може мати сенс для ‌visionOS‌ 3. Тим часом публічні бета-версії ‌iOS 18‌, macOS 15 Sequoia, ‌watchOS 11‌ і ‌visionOS 2‌ мають з’явитися наступним. за місяць до офіційного випуску восени.

Источник материала
Поделиться сюжетом