Елементарні оладки на сковорідці: готуються значно простіше сирників
Елементарні оладки на сковорідці: готуються значно простіше сирників

Елементарні оладки на сковорідці: готуються значно простіше сирників

Якщо ваші сирники завжди розпадаються та прилипають до сковорідки – приготуйте сирні оладки. Тісто для них готується значно простіше. На таку страву ви витратите значно менше часу.

Ідея приготування пухких сирних оладок опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком cook with me at home в Instagram. Можна їсти з варенням або просто з фруктами.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 2-3 ст.л.
  • сіль – дрібка
  • кефір – 150 г
  • кисломолочний сир – 200 г
  • борошно – 180 г
  • сода – 1 ч.л.
  • олія – для смаження

Спосіб приготування:

1. До яєць додати цукор, сіль, збити вінчиком.

2. Далі додати кефір, перемішати.

3. Викласти сир, вимішати до однорідної маси без грудочок, ніби розтираючи сир.

4. Просіяти борошно, зверху на борошно викласти соду, ще раз перемішати до однорідності.

5. Викласти оладки на розігріту з олією сковорідку і на середньому вогні обсмажити з двох боків.

6. Важливо, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури. Якщо з холодильника – потрібно дати готовому тісту постояти хвилин 20. Готове тісто вже не перемішувати, обережно надбирати ложкою і смажити оладки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пиріжки з сиром
  • Пиріжки на кефірі
  • Пиріжки в духовці
Источник материала
Поделиться сюжетом