Федишин на кошти з туру США та Канадою купила 60 авто для ЗСУ
Федишин на кошти з туру США та Канадою купила 60 авто для ЗСУ

Федишин на кошти з туру США та Канадою купила 60 авто для ЗСУ

Співачка Ірина Федишин передасть на фронт для ЗСУ 60 автомобілів. Зірка придбала машини на передову завдяки концертному туру США та Канадою. Про це вона розповіла у Instagram, показавши колону закуплених авто.

- Купили для ЗСУ. Ану, хто порахує скільки? Хлопці, віримо у вас. Підсумок мого туру Америка-Канада. Дякую всім своїм  прихильникам, які були на концертах. Разом не переможні, – уточнила артистка.

За кордоном співачка дала 26 концертів, виступивши у Вашингтоні, Торонто, Ванкувері, Монреалі та багатьох інших містах США. Фінальний концерт туру відбувся 14 червня у Нью-Брітен, штат Коннектикут. У пості зірка також подякувала чоловікові та зізналася, що він виступив не лише організатором виступів та аукціонів, а й був звукорежисером усіх концертів.

- Цей тур був би неможливим без великої організаторської роботи та підтримки мого чоловіка та продюсера Віталія Човника. Понад 2 місяці підготовки, яка тривала майже цілодобово, адже годинник з Америкою та Канадою різні, це постійні вирішення організаторських питань. Віталій також сам здійснював світлове забезпечення у турі, був звукорежисером. 26 днів поспіль збирав та розбирав технічне обладнання, а також валізи та багаж. Крім того, ще й виступав та вів благодійні аукціони.
Віталю, я тобою пишаюся. Ти дуже сильна і наполеглива людина, – зазначила Ірина.

Перед поїздкою до США артистка також зустрілася з колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, який підписав синьо-жовті прапори для аукціонів.

Ірина Федишин з перших днів повномасштабної війни активно займається волонтерською діяльністю, виступає на передовій для військових і разом із сім'єю плела сітки для армії, робила благодійні концерти за кордоном для допомоги ЗСУ. Загалом з початку повномасштабної війни артистці вдалося закупити для ЗСУ 242 машини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Источник материала
Поделиться сюжетом