Huawei MatePad SE 11: що робить цей планшет особливим
Huawei MatePad SE 11: що робить цей планшет особливим

Huawei MatePad SE 11: що робить цей планшет особливим

Huawei щойно анонсувала новий доступний планшет під назвою MatePad SE 11 на внутрішньому ринку Китаю. Він має деякі помітні характеристики та функції, незважаючи на бюджетну ціну. Але що робить його особливим?

1. Huawei MadePad SE 11: високий дисплей для улюблених фільмів

Однією з переваг планшета є його більший дисплей порівняно зі смартфоном. Хоча це робить його більш громіздким для носіння, у нього є свої плюси під час використання медіа. Більший екран пропонує кращі враження від перегляду, і Huawei MatePad SE 11 не пропускає це.

Він оснащений високою 11-дюймовою TFT LCD-панеллю, яка пропонує роздільну здатність Full HD+, пікову яскравість 400 ніт, стандартну частоту оновлення 60 Гц, щільність 207 пікселів на дюйм, 100-відсоткову колірну гамму sRGB і 85-відсоткове співвідношення екрана до корпусу. Цей екран оточений тонкими рамками для кращого занурення в перегляд. Завдяки цьому високому дисплею ви також отримуєте доступ до функції кількох вікон.

2. Налаштування стилуса та динаміка M-Pen Lite

Інтуїтивно зрозумілу функціональність доповнює підтримка стилуса M-Pen Lite. Високий 11-дюймовий дисплей чудово підходить для перегляду медіа, але це ще не все, чим він обмежений. Ви навіть можете почати малювати, писати та робити нотатки, додавши стилус M-Pen Lite. Це також приносить інший рівень взаємодії.

Налаштування динаміків створює аудіовізуальний досвід. Ви отримуєте великий екран, який чудово підходить для перегляду фільмів, але ви також отримуєте чудові враження від прослуховування завдяки налаштуванню чотирьох динаміків. Це поєднується з фірмовим налаштуванням аудіосистеми Huawei Histen 9.0.

3. Бюджетні характеристики та великий акумулятор

Якщо говорити про апаратне забезпечення цього планшета, то Huawei MatePad SE 11 (2024) оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 685 SoC, який поєднується з до 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Нагадаємо, це бюджетний чіпсет середнього класу, який вперше був випущений минулого року.

Хоча він все ще здатний виконувати більшість повсякденних завдань. Під капотом потужний акумулятор ємністю 7700 мАг живить цей пристрій, який підтримує дротову швидку зарядку потужністю 22,5 Вт. Тож ви можете розраховувати на пристойний час автономної роботи під час щоденного використання.

4. Тонкий корпус із преміальним дизайном

Планшети набагато більші за смартфони, і їх не так легко носити в руці. Тож це допомагає, коли вони не надто важкі чи масивні. Huawei вдалося втиснути всі вищезазначені характеристики в ультратонкий корпус товщиною 6,9 мм. Він також важить лише 475 грамів.

Хоча він не зовсім легкий, він має приблизно таку саму вагу, як більшість планшетів такого розміру, як Apple iPad. Але це ще не все, китайський технологічний гігант вирішив оновити дизайн, щоб зробити його більш преміальним, використовуючи алюмінієву раму в MatePad SE 11 2024 Edition. Новий планшет доступний у двох кольорах, а саме космічному сірому та синьому Star Ocean.

Источник материала
Поделиться сюжетом