Як збільшити очі за допомогою макіяжу: дієві лайфхаки
Як збільшити очі за допомогою макіяжу: дієві лайфхаки

Як збільшити очі за допомогою макіяжу: дієві лайфхаки

Очі – це дзеркало душі, тому багато жінок прагнуть зробити їх виразнішими, відкритими та більшими за допомогою макіяжу. Правильно підібрані косметичні засоби та техніки нанесення творять дива.

Проте, досягти бажаного ефекту не завжди легко, адже важливо знати певні секрети та лайфхаки, які і створюють ілюзію великих очей. Про них більш детально розповів NYX.

Мерехтливі тіні для повік

Блискучі та мерехтливі тіні для повік чудово підходять не лише для створення неймовірних вечірніх образів. Вони також можуть зіграти велику роль в тому, щоб візуально виділити та збільшити ваші очі.

Блискітки відбивають світло, через що і здається, що погляд відкривається, а повіки стають набагато більш виразними.

Підкреслюйте лише зовнішні кути

Підводка для очей є одним з найважливіших косметичних засобів для багатьох жінок, адже вона може допомогти збільшити очі. Все що потрібно зробити, це наносити її лише на зовнішню третину верхньої повіки.

Цей простий спосіб допомагає привернути увагу до зовнішніх куточків ваших очей, що, своєю чергою робить їх більш видовженими та розплющеними. Натомість якщо затемнити всю повіку, це може звузити погляд.

Завивка вій

Один із найпростіших способів зробити погляд виразнішим – це підкрутити вії. Чим більше вони спрямовані догори, тим більш відкритими будуть здаватися ваші очі.

Накладні вії

Якщо вам не подобається користуватися щипчиками для завивки або ваші вії надто короткі, то краще скористайтеся накладними віями.

Використовуйте білу підводку для очей

Білу підводку часто вважають найкращим косметичним засобом для маленьких очей. Нанесіть її або світлий олівець на нижню ватерлінію. Це миттєво створить ілюзію того, що ваші очі набагато більші, ніж насправді.

Затемніть складку

Якщо ваші очі маленькі, затемнення складки може допомогти додати глибини погляду та візуально збільшить їх. Головне, використовуйте для цього нюдові відтінки, щоб вони мали вигляд натуральних тіней.

Внутрішні куточки ока

М’яко підсвітіть внутрішні куточки очей. Це зробить погляд більш відкритим та пробудженим.

Можна використати для цього і хайлайтер, і консилер, і навіть світлі тіні для повік.

Розтушуйте тіні для повік до брів

Спробуйте розтушувати тіні над складкою аж до брів. Це створить враження, що простір між ними та віями збільшився, а також візуально висвітлить та збільшить очі. Також додайте трохи хайлайтера прямо під бровою для того, щоб ще більше її підійняти.

Уникайте надто товстої підводки

Великі стрілки мають право на життя. Вони можуть доповнити найсміливіші образи, але якщо у вас доволі маленькі очі, то краще намагайтеся робити більш тонкі та тендітні лінії.

Сформуйте брови

Не ігноруйте свої брови. Вони теж впливають на зовнішній вигляд очей. Наприклад, надто густі та прямі брови можуть візуально обтяжувати погляд, а наявність вигину створює протилежний ефект.

Звісно, не потрібно кардинально змінювати природну форму брів. Це призведе до того, що ви будете мати штучний вигляд. Але слідкуйте за тим, щоб вони не заростали.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як вдосконалити свої навички та навчитися наносити підводку для очей як профі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом