Кар’єрні можливості для спеціалістів продакшн індустрії: АМО Pictures запустили хаб талантів для роботи над майбутніми проєктами
Кар’єрні можливості для спеціалістів продакшн індустрії: АМО Pictures запустили хаб талантів для роботи над майбутніми проєктами

Кар’єрні можливості для спеціалістів продакшн індустрії: АМО Pictures запустили хаб талантів для роботи над майбутніми проєктами

АМО Pictures оголосили про запуск Talent HUB, нового проєкту, метою якого є знайомство з професіоналами індустрії для потенційних співпраць.

Це можливість для креативників усіх спеціалізацій від пре- до постпродакшну долучитися до бази резерву кандидатів, які зацікавлені у співпраці з міжнародною компанією для роботи над відеопроєктами для Meta, Youtube, TikTok та міжнародних B2B партнерів.

Що таке Talent HUB?

Talent HUB — це резерв талантів, що дозволить залучати кандидатів для майбутніх проектів без необхідності проходити конкурси на вакансії. Проєкт спрямований на формування бази талантів, які можуть бути залучені до співпраці як інхауз, так і проектно, забезпечуючи швидкий та ефективний метч з командами.

Процес приєднання до Talent HUB складається з чотирьох етапів взаємодії та комунікації з командою:

  1. Подача заявки через форму в наших соціальних мережах.
  2. Автономне інтерв'ю: відеозапис інтерв'ю через спеціалізовану рекрутинг платформу.
  3. Онлайн співбесіда з менеджером команди та рекрутером.
  4. Включення до бази Talent Hub: ваш профіль буде збережений для подальшого співробітництва. 

Коли в компанії з'явиться проєкт, релевантний вашому досвіду, вам потрібно буде лише пройти етап тестового завдання для перевірки hard skills. Після успішного проходження якого ви отримуєте оффер. 

«Ми раді оголосити про запуск Talent HUB, який має за мету об'єднати талановитих професіоналів продакшн індустрії для майбутніх співпраць без конкурсів на вакансії. AMO Pictures — це завжди про динамічний розвиток бізнесу, тому це дозволить нам підтримувати зв'язок з потенційними працівниками для роботи над майбутніми проєктами», — Маргарита Воробйова, Head of Talent Acquisition AMO Pictures.

Як приєднатися до Talent HUB?

Якщо ви хочете долучитись до проєкту та стати частиною команди АМО Pictures, заповніть заявку за посиланням: https://form.jotform.com/241653784809367.

АМО Pictures – міжнародний діджитал продакшн, який створює візуальні історії на мільярди переглядів по всьому світу, та має за мету підвищувати стандарти індустрії через інновації та розвиток талантів. 

Детальніше ознайомитись з проєктами та командою можна у соціальних мережах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом