Компанія Apple планує доповнити свою гарнітуру Vision Pro функцією штучного інтелекту
Компанія Apple планує доповнити свою гарнітуру Vision Pro функцією штучного інтелекту

Компанія Apple планує доповнити свою гарнітуру Vision Pro функцією штучного інтелекту

В інтерфейс гарнітури хочуть інтегрувати Apple Intelligence, а до демонстрацій у магазинах планують додати опцію Go Deeper. Окрім цього, користувачі зможуть переглядати власні відео та фотографії за допомогою гарнітури.

Нова гарнітура доповненої реальності Vision Pro від Apple не викликав значного ажіотажу, тому компанія планує додати функції штучного інтелекту до visionOS й оновити підхід до демонстрацій у своїх магазинах. Про це повідомляє The Verge.

В інтерфейс гарнітури хочуть інтегрувати Apple Intelligence. Компанія також додасть нову опцію Go Deeper до своїх демонстрацій у магазинах, яка передбачатиме тестування офісних функцій, перегляд відео та новий діапазон Dual Loop, що забезпечує комфортніше кріплення гарнітури на голові. Серед іншого користувачі зможуть переглядати власні відео та фотографії, зокрема панорами, за допомогою гарнітури.

VisionOS 2, що вийдн цієї осені, включатиме опцію «просторовості», що перетворює 2D-фотографії на 3D-зображення.

Зазначимо, що компанія Apple представила свою першу гарнітуру доповненої реальності Vision Pro у межах конференції WWDC у червні 2023 року. Вона має 3D-інтерфейс, яким можна керувати очима, руками та голосом.

Нині Apple також працює над створенням дешевшої версії гарнітури, яка може бути випущена наприкінці 2025 року.

  • Читайте також: Apple та Meta обговорили партнерство у сфері штучного інтелекту, — WSJ

Фото: Vjeran Pavic / The Verge

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Apple
Источник материала
Поделиться сюжетом