Незабаром з’явився новий Realme Pad
Незабаром з’явився новий Realme Pad

Незабаром з’явився новий Realme Pad

Realme продовжує пропонувати користувачам нові пристрої. Компанія продовжує стрімке зростання в секторі смартфонів. У цьому напрямку ця компанія хоче зробити впевнені кроки вперед в індустрії планшетів. Gizmochina робить цікаве відкриття. Ми показуємо, що Realme працює над випуском нового планшета.

Помічено новий Realme Pad

Gizmochina помітила новий планшет від Realme у базі даних IMEI з номером моделі «RMP2402 ». Ми не маємо чіткої інформації про цей планшет. Однак ми очікуємо, що цим планшетом стане Realme Pad 3. Новий планшет напевно запропонує підтримку SIM-карт. Крім того, планшет буде кращим за нещодавно представлений Realme Pad 2. Ось особливості Realme Pad 2:

Realme Pad RMP2402

Realme Pad 2 оснащений 11,5-дюймовим IPS-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц. Він працює на чіпсеті MediaTek Helio G99, пропонує до 8 ГБ оперативної пам’яті та до 256 ГБ пам’яті. На задній і передній панелях є 8-мегапіксельні камери. Крім того, пристрій оснащений потужним акумулятором на 8360 мАг. Цю батарею можна легко зарядити завдяки підтримці швидкої зарядки 33 Вт. Realme Pad 2 поставляється з коробки з інтерфейсом Realme UI 4 на базі Android 13. Крім того, SIM-карта доступна для здійснення дзвінків і підключення до Інтернету за вашим бажанням.

Realme прагне запропонувати кращий досвід користувачам з новим планшетом. За допомогою цього нового продукту бренд прагне збільшити частку ринку та виправдати очікування користувачів. Ми не знаємо, коли буде представлений планшет. Проте, схоже, планшет робить ім’я у світі технологій.

Источник материала
Поделиться сюжетом