Незвичайне видовище: Ксенія Мішина показала себе без фотошопу
Незвичайне видовище: Ксенія Мішина показала себе без фотошопу

Незвичайне видовище: Ксенія Мішина показала себе без фотошопу

"Холостячка" відмовилася від ретуші заради важливих кадрів.

Українська акторка і ведуча Ксенія Мішина отримує багато хейту через свій надмірно бездоганний зовнішній вигляд - у соціальних мережах їй часто дорікають у ретуші та інших способах "прикрасити" себе. Сама ж артистка стверджує, що те, який вигляд вона має, - виключно результати роботи над собою та вдалі гени.

Втім, Мішина не втрачає можливості подражнити своїх критиків. Так нещодавно у своєму блозі в Instagram вона опублікувала серію фотографій із підписом: "Нарешті не фотошоп".

Знімки були зроблені в Нью-Йорку на тлі хмарочосів. Акторка позувала біля панорамного вікна в кроп-топі, кросівках і шортах. Її обличчя приховували сонцезахисні окуляри. Однак навіть у такому вигляді шанувальники краси й таланту Мішиної засипали її компліментами.

Утім, коментар про фотошоп міг бути не лише реакцією на критику її зовнішності, а й демонстрацією щастя від довгоочікуваної поїздки до США. Пізніше в сторіс Ксенія Мішина із задоволенням почала висвітлювати всі етапи своєї подорожі.

Ксенія Мішина в США - Мішина показала свіжі фото з Америки / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

Особисте життя Ксенії Мішиної

Раніше Ксенія Мішина мала стосунки з коміком Олександром Еллертом, проте пара розлучилася ще до повномасштабного вторгнення. До нього у Мішиної теж був чоловік, з яким вона жила в цивільному шлюбі. Від попередніх стосунків вона виховує сина Платона.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар зробила несподіване зізнання про те, що вона "стрибнула в гречку", і розповіла про важливі зміни в житті.

Також стало відомо, що співачка Камалія возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром у Лондоні. Артистка відвідала важливий захід у компанії екскоханого.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом