Новий Opel Zafira вже прямує в Україну: оголошено ціни та комплектації
Новий Opel Zafira вже прямує в Україну: оголошено ціни та комплектації

Новий Opel Zafira вже прямує в Україну: оголошено ціни та комплектації

Великий вен Opel Zafira отримав збільшений кузов, сучасніші технології та потужний дизельний двигун.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Новий Opel Zafira – це для бізнесу та комфортний транспорт для великої родини. Але навіть великий та практичний вен може бути стильним. Адже вен отримав фірмовий дизайн Opel Vizor: передня частина кузова з новими LED-фарами, що прикрашають прямі лінії-насічки, та чорна суцільна вставка між ними, на якій розмістився логотип-блискавка. Також змінився передній бампер, який має розширені бокові накладки та забезпечує кращий захист від подряпин.

Крім того, Новий Opel Zafira змінився і всередині. Новітня мультимедійна система з кольоровим 10-дюймовим сенсорним дисплеєм та цифрова панель приладів діагоналлю. у 10 дюймів задають відчуття сучасності автомобіля. А можливості бездротової зарядки телефону і бездротового підключення Android Auto та Apple CarPlay сприяють ще більшому комфорту у повсякденному житті.

У перелік стандартного обладнання увійшли: фронтальні подушки безпеки, бокові шторки та бокові подушки безпеки попереду, круїз-контроль та обмежувач швидкості, функція нагадування про необхідність перерви для відпочинку, системи ABS та ESP, двозонний клімат-контроль, додатковий кондиціонер для заднього ряду сидінь, підігрів сидіння водія та пасажира, камера заднього огляду та задні датчики паркування.

Великий вен Opel Zafira пропонує українським покупцям потужний та надійний турбодизельний двигун BlueHDi 177 з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач, збільшений кузов L3 довжиною 5,33 метра, а також дві комплектації на вибір – Business або Innovation.

Автомобіль Opel Zafira Innovation додає багато інноваційного обладнання: система попередження про зміну смуги руху та утримання смуги руху, розпізнавання втоми водія, система попередження про зіткнення та автоматичне екстрене гальмування, система автоматичного перемикання фар SmartBeam, інтелектуальна система підтримки швидкості, адаптивний круїз-контроль, бокові подушки безпеки для передніх та задніх пасажирів, передні та задні датчики паркування, система моніторингу «сліпих зон» дзеркал, безключовий доступ, праві та ліві зсувні двері з електроприводом та сенсором під заднім бампером для автоматичного відривання/закривання дверей, електричне стоянкове гальмо, бездротова зарядка для мобільних телефонів, система Grip Control для забезпечення оптимального зчеплення шин з дорожнім покриттям, оздоблення сидінь шкірою, другий та третій ряд сидінь – у вигляді трьох сидінь з окремими спинками, навігаційна система, легкосплавні 17-дюймові колісні диски.

Ціна Opel Zafira 2.0 BlueHDi 177 S&S АКПП-8 Business – від 1 769 200 гривень, Opel Zafira 2.0 BlueHDi 177 S&S АКПП-8 Innovation – від 2 135 100 гривень.

Источник материала
Поделиться сюжетом