Офіційні рендери Red Magic 9s Pro показують значні зміни в дизайні
Офіційні рендери Red Magic 9s Pro показують значні зміни в дизайні

Офіційні рендери Red Magic 9s Pro показують значні зміни в дизайні

Nubia вже офіційно оголосила, що випустить Red Magic 9s Pro 3 липня. Red Magic також відкрила замовлення на новий телефон. Сьогодні вранці компанія опублікувала ряд детальних рендерів телефону, які розкривають зміни в дизайні.

Офіційні рендери Red Magic 9s Pro

Відповідно до зображень, телефон буде доступний у чотирьох кольорах, які, як повідомляється, називаються Dark Knight, Day Warrior, Deuterium Front Transparent Dark Night і Deuterium Front Transparent Silver Wing. Телефон буде офіційно представлений на конференції Red Magic E-sports Universe New Product Launch Conference.

Як видно на зображеннях, дві з чотирьох версій будуть мати прозоре покриття біля материнської плати та вентиляційного отвору. Крім цього, мова дизайну подібна до попередника, з плоскими сторонами та гострими кутами. Однак є деякі помітні зміни. На задній панелі модулі камери зміщені вбік, а модуль спалаху також переміщений з верхньої частини модуля камери збоку від нього. Логотип Red Magic також перенесено з центру в бік. Вентилятор тепер імітує третю камеру, а третій датчик розміщено всередині модуля спалаху.

Спереду телефон може похвалитися вужчими рамками порівняно з Red Magic 8s Pro.

Згідно з попередніми чутками, телефон буде оснащений багатошаровою системою охолодження ICE 13.5 з прецизійним розсіюванням тепла, оснащеною 10 000-рівневим льодовим VC + інноваційним морозним охолоджуючим гелем + високошвидкісним відцентровим вентилятором зі сплаву акулячого плавника. Очікується, що він зможе знизити температуру корпусу до 19,5 ℃ і температуру ядра процесора до 25 ℃.

Телефон працюватиме на торішньому чіпсеті Snapdragon 8 Gen 3. Однак було сказано, що основне ядро ​​Cortx-X4 чіпсета SD 8Gen 3 буде розігнано до 3,4 ГГц. Для довідки, базове ядро ​​у звичайній версії чіпсета працює на частоті 3,3 ГГц. На додаток до цього, тактова частота GPU також буде збільшена на 1 ГГц. Не кажучи вже про те, що телефон може похвалитися оперативною пам’яттю LPDDR5X і накопичувачем UFS 4.0.

Red Magic 9s Pro може оснастити великою мовною моделлю для функцій ШІ. Кажуть, що LLM запропонує час відповіді на перше слово 1 секунда. Отже, ми можемо сказати, що будуть деякі текстові функції. Це може бути схоже на функції генерації тексту та резюмування, які вже доступні на багатьох флагманських пристроях. З усім тим, на цей час інформації про функції ШІ небагато.

Источник материала
Поделиться сюжетом