Представлений смартфон Cubot KingKong X 5G
Представлений смартфон Cubot KingKong X 5G

Представлений смартфон Cubot KingKong X 5G

Cubot представила новий захищений смартфон з унікальним дизайном. Він отримав величезний акумулятор, сучасну камеру та продуктивну платформу.

Хоча Cubot також пропонує звичайні смартфони та планшети, акцент виробника зосереджено на захищених смартфонах. KingKong X відповідає ступеню захисту IP68, він захищений від пилу або води, а також має сертифікат MIL-STD-810H, що забезпечує захист від падіння.

Смартфон побудований на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 7050, він отримав модем 5G, 16 ГБ оперативної та 256 або 512 ГБ флеш-пам’яті UFS 3.1, яку можна розширити за допомогою картки пам’яті. Смартфон працює під керуванням операційної системи Android 14.

Основний дисплей підтримує динамічну частоту оновлення до 120 Гц. Місткість акумулятора становить 10 200 мА•год, підтримується 33-ватна зарядка. На задній панелі розташований другий дисплей, який підтримує сенсорне введення для відповіді на дзвінок та керування музикою. Встановлено основну камеру роздільною здатністю 100 Мп. Підтримуються NFC та Wi-Fi 6. Ціна поки що не оголошена.

Источник материала
Поделиться сюжетом