Представлено нову версію Realme C63
Представлено нову версію Realme C63

Представлено нову версію Realme C63

Realme щойно анонсувала останній бюджетний смартфон із серії C в Індії. Realme C63 був офіційно представлений в Індонезії ще в травні 2024 року, а тепер модель випущена на ринок Індії. Отже, тут є все, що вам потрібно знати про його характеристики, ціни тощо.

Характеристики Realme C63

Realme C63 має високу 6,74-дюймову РК-панель IPS із роздільною здатністю HD+, частотою оновлення 90 Гц, частотою дискретизації дотиком 180 Гц і піковою яскравістю до 450 ніт. Під капотом він оснащений UNISOC T612 SOC, який поєднується з 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X і 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Ця модель також підтримує слот для карт пам’яті microSD, що дозволяє розширити пам’ять до 2 ТБ. Примітно, що він навіть доступний у варіанті з веганської шкіри.

Великий акумулятор ємністю 5000 мАг живить цей пристрій, а також підтримує дротову швидку зарядку потужністю 45 Вт. Realme C63 працює на базі ОС Android 14 зі спеціальною оболонкою Realme UI. Для оптики ви отримуєте 50-мегапіксельну основну камеру разом із датчиком глибини на задній панелі. Тим часом на передній панелі розміщено 8-мегапіксельний шутер для селфі та відеодзвінків. Інші важливі функції включають підтримку двох SIM-карт, 3,5-мм роз’єм для навушників і сканер відбитків пальців, встановлений збоку.

Ціни та доступність

Китайський виробник смартфонів випустив Realme C63 в Індії у двох варіантах кольору, а саме нефритово-зеленому та шкіряно-блакитному. Як випливає з назви, у синьому варіанті використовується штучна шкіра ззаду для більш преміального відчуття. Пристрій поставляється в одному варіанті 4 ГБ + 128 ГБ, який коштує 8999 INR ($108). Перший продаж цього пристрою почнеться 3 липня 2024 року. Цей пристрій буде доступний на офіційному веб-сайті бренду, Flipkart, а також в офлайн-магазинах.

Источник материала
Поделиться сюжетом