Природні та дуже милі: як зробити ідеальні фальшиві веснянки
Природні та дуже милі: як зробити ідеальні фальшиві веснянки

Природні та дуже милі: як зробити ідеальні фальшиві веснянки

У веснянках безсумнівно є щось привабливе, грайливе та ніжне. У тренді – максимально натуральні та сяючі образи, і навіть якщо ви не обдаровані природними веснянками, хороша новина полягає в тому, що їх можна швидко підмалювати.

Штучні веснянки насправді мають кращий вигляд, коли вони не надто ідеальні. Відома візажистка Меліса Гуркман розповіла, як зробити фальшиві веснянки, що створять симпатичні акценти на обличчі.

Як зробити штучні веснянки

Підготуйте обличчя

Перш ніж почати створювати штучні веснянки, варто повністю завершити щоденний макіяж. Якщо ви спробуєте намалювати веснянки перед основою, вони розмажуться або повністю перекриються тональними засобами.

Чим малювати веснянки

Ви отримаєте найбільш природний вигляд цяточок, використовуючи олівець для брів або продукт, створений спеціально для штучних веснянок. Але зауважте: якщо у вас світла шкіра, олівець, який ви зазвичай носите, щоб виділити брови, може бути трохи затемним. Для веснянок варто почати з відтінку олівця для брів, що на тон або два глибше, ніж ваш тон шкіри.

Природній хаос

Штучні веснянки виглядатимуть більш натурально, якщо ви не намагатиметеся контролювати їхнє розташування. Нанесіть цятки на ті частини обличчя, на які природним чином потрапляє сонце, зосереджуючись на вилицях, носі та лобі. Веснянки не мають бути симетричні. Експерти рекомендують працювати швидко і робити по дві-три точки за раз.

Можна акуратно розтушувати веснянки за допомогою пензлика для макіяжу.

Поради щодо створення штучних веснянок

  • Приховайте прищик, зробивши його веснянкою. Щоб створити штучні веснянки з висипань, нанесіть тональний крем або консилер. Потім скористайтеся звичайним олівцем для брів або рідкою підводкою. Закріпіть результат пудрою.
  • Переконайтеся, що ваш догляд за шкірою виконується правильно, щоб створити здорову основу для штучних веснянок. Вони краще триматимуться, коли ваше обличчя чисте та добре зволожене.
  • Обов’язково використовуйте зволожувальний крем із SPF.
  • Злегка нанесіть бронзатор на ті частини обличчя, де ви плануєте малювати штучні веснянки, – це допоможе їм непомітно злитися з вашою шкірою.
  • Нанесіть напівпрозору пудру після тонального крему, щоб ваші штучні веснянки трималися довше.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як наважитись додати кольорових акцентів у свій макіяж.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом