Якщо у вас в холодильнику завалялось декілька кабачків– ідеальним варіантом буде зробити елементарні оладки. Для них потрібно зробити просте тісто, а потім просто посмажити вироби на сковорідці.
Ідея приготування елементарних кабачкових оладок з сиром опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Смачно подавати зі сметаною.
Інгредієнти:
- кабачок – 600 г
- яйця – 2 шт.
- сир твердий – 150 г
- борошно – 3-5 ст.л.
- сіль, перець, гранульований часник – за смаком.
- сметана для подачі
Спосіб приготування:
1. Кабачок натерти.
2. Посолити, перемішати.
3. Відставити на кілька хвилин.
4. Відтиснути зайву рідину.
5. Додати яйця, потертий сир, борошно, перемішати.
6. Смажити на сухій сковорідці або ж на олії.
7. Подавати зі сметаною.
8. За бажанням можна додати часнику в сметану.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі