Що приготувати з кабачків, які вже довго лежать в холодильнику: дуже елементарна та бюджетна страва
Що приготувати з кабачків, які вже довго лежать в холодильнику: дуже елементарна та бюджетна страва

Що приготувати з кабачків, які вже довго лежать в холодильнику: дуже елементарна та бюджетна страва

Якщо у вас в холодильнику завалялось декілька кабачків– ідеальним варіантом буде зробити елементарні оладки. Для них потрібно зробити просте тісто, а потім просто посмажити вироби на сковорідці. 

Ідея приготування елементарних кабачкових оладок з сиром опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Смачно подавати зі сметаною.

Інгредієнти:

  • кабачок – 600 г
  • яйця – 2 шт.
  • сир твердий – 150 г
  • борошно – 3-5 ст.л.
  • сіль, перець, гранульований часник – за смаком.
  • сметана для подачі

Спосіб приготування:

1. Кабачок натерти.

2. Посолити, перемішати.

3. Відставити на кілька хвилин.

4. Відтиснути зайву рідину.

5. Додати яйця, потертий сир, борошно, перемішати.

6. Смажити на сухій сковорідці або ж на олії.

7. Подавати зі сметаною.

8. За бажанням можна додати часнику в сметану.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Источник материала
Поделиться сюжетом