![Смак літа у кожні ложці: чи можливо приготувати варення з агрусу](https://thumbor.my.ua/MqPC3j3vdlnlSLPCZr2byvWv88c=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F4742b93e3e027175e2f4151f02d302df.jpg)
Смак літа у кожні ложці: чи можливо приготувати варення з агрусу
Цей джем чудово доповнить ранковий тост, випічку або навіть чашку чаю, даруючи особливу насолоду кожного разу, коли ви його смакуєте. Готувати варення з агрусу легко, і результат неодмінно вас потішить.
Варення з агрусу
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Агрус помийте, видаліть хвостики та листочки.
- У великій каструлі змішайте цукор і воду.
- Доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи, доки цукор повністю не розчиниться.
- Додайте агрус у киплячий сироп.
- Зменшіть вогонь і варіть на середньому вогні приблизно 30 – 40 хвилин, доки варення не стане густим.
- Перелийте гаряче варення в стерилізовані банки та закрийте кришками;
- Дайте банкам охолонути при кімнатній температурі, потім зберігайте в прохолодному темному місці.