Sony випустила ULT Wear з потужними басами
Sony випустила ULT Wear з потужними басами

Sony випустила ULT Wear з потужними басами

Нові бездротові повнорозмірні навушники ULT WEAR з шумопоглинанням створені для того, щоб кожен зміг відчути себе в першому ряду на виступі улюбленого гурту та поринути в атмосферу музичного фестивалю, де б ти не знаходився. ULT WEAR оснащені новим, спеціально розробленим, 40-міліметровим динаміком та кнопкою ULT з кількома режимами, які забезпечують різні варіанти звучання з підсиленням басів. Модель також отримала функцію відстеження руху голови, технологію цифрового покращення звуку DSEE, спрямовані мікрофони для кращої якості дзвінків та автономність до 30 годин з увімкненим режимом активного шумопоглинання. Новинка доступна у чорному, кремово-білому та сіро-зеленому кольорі. 

Натисніть кнопку – відчуйте баси

Щоб насолоджуватись потужним та глибоким звуком, який змушує серце битися частіше, варто просто обрати один із двох режимів звучання за допомогою кнопки ULT на корпусі навушників: режим ULT1 для глибоких низькочастотних басів або режим ULT2 для ще більш потужних та енергійних басів. Також за відтворення насичених низьких частот відповідає новий 40-мм динамік купольного типу, що був розроблений спеціально для ULT WEAR. 

Більше музики, менше зайвого шуму 

Навушники ULT WEAR оснащені інтегрованим процесором V1, який використовується у флагманських навушниках Sony серії 1000X. Разом з технологією подвійного датчика шуму він допомагає усунути зовнішні звуки з низькою затримкою, що робить шумопоглинання більш ефективним та відтворює усі деталі звуку з мінімальними викривленнями.

Чистий об’ємний звук та персоналізоване звучання

За якісний звук в ULT WEAR відповідає фірмовий цифровий механізм удосконалення звуку (DSEE™), який відновлює стиснені музичні файли і повертає записам високу якість, наближену до оригіналу. Завдяки технології Adaptive Sound Control навушники автоматично перемикатимуться між режимами шумопоглинання і режимом прозорості, зважаючи на місце перебування та дії користувача. Також доступне просторове звучання 360 Reality Audio, що створює враження присутності на концерті, а додаткову реалістичність забезпечує функція відстеження руху голови, передаючи звук так, ніби він іде з усіх сторін навколо. Зробити досвід прослуховування більш персоналізованим можна завдяки налаштуванню еквалайзера відповідно до музичного жанру у фірмовому застосунку Sony | Headphones Connect.

Якісні дзвінки та функціональність

Навушники забезпечують чіткий звук під час дзвінків з технологією точного розпізнавання голосу, сітчастою конструкцією мікрофона для зменшення шуму вітру, а також чотирма мікрофонами, що формують промінь. Модель підтримує одночасне підключення двох пристроїв через Bluetooth, при цьому під час дзвінків навушники автоматично перемикаються на потрібний девайс. Завдяки функції Swift Pair можна швидко підключитися до комп’ютера, а Fast Pair дає можливість перевірити останнє розташування навушників, відтворивши на них сигнал. Новинку також оснащено сенсорним керуванням для швидкого перемикання треків, регулювання гучності та прийому дзвінків. Окрім цього, ULT WEAR отримали датчик руху, який зупиняє відтворення, коли навушники знімають, та відновлює відтворення, коли їх знову одягають.

Портативність та час роботи

ULT WEAR мають ергономічну конструкцію, що забезпечує комфорт під час тривалого прослуховування. Модель важить 255 г, має м’яке оголів’я та амбушури, які повністю охоплюють вуха без зайвого тиску. ULT WEAR зручно носити з собою завдяки складаній конструкції та кейсу, що входить у комплект. Акумулятор працює до 30 годин з увімкненим шумопоглинанням та до 50 годин без нього, а підзарядивши навушники всього за 10 хвилин, можна отримати до 5 годин прослуховування.

Ціни та доступність

Детальна інформація про характеристики пристроїв доступна на сайті Sony. Бездротові повнорозмірні навушники Sony ULT WEAR з шумопоглинанням доступні за орієнтовною ціною 7 999 гривень.

Источник материала
Поделиться сюжетом