Співачка та TikTok блогерка Dannisha закликає колишніх йти до біса
Співачка та TikTok блогерка Dannisha закликає колишніх йти до біса

Співачка та TikTok блогерка Dannisha закликає колишніх йти до біса

Співачка та TikTok улюблениця — Dannisha презентує новий трек Go To Hell, в якому звучать ноти звільнення та особистої сили. Автором слів вже традиційно став друг й колега артистки — TUMAZAR, а саунд-продюсером Томаш Лукач.

За інформацією прес-релізу, треком Go To Hell артистка вирішує остаточно розірвати токсичні стосунки, звільнивши себе від емоційного тягаря минулого. Текст пісні відображає шлях Данніші від наївної дівчинки з «серцем із золота» до сильної та незалежної жінки, яка відмовляється бути чимось «призом» або «трофеєм».

«Ми — дівчата, хочемо бути для своїх чоловіків тендітними й маленькими дівчатками, які відчувають себе у безпеці поруч зі своїм коханим. Не все в нашому житті відбувається так, як ми цього хочемо, тому деякі ситуації змушують нас знімати рожеві окуляри та ставати сильнішою, покладатися виключно на себе. Саме тому мій новий трек сповнений рішучості і переконливості, які роблять Go To Hell справжнім гімном самоповаги й внутрішньої сили», — розповідає Dannisha.

Сингл Go To Hell закликає кожного зробити висновки з минулих невдач, подорослішати та цінувати себе в першу чергу. Не піддаватися на харизму й пусті обіцянки, щоб потім не було боляче.

«Я хочу, щоб кожна дівчина розуміла, що коли ти впевнена в собі особистість, ти можеш отримати ще більше задоволення від життя й оточення. Головне знайти в собі вміння швидко йти від людей, які тебе енергетично та ментально виснажують», — коментує співачка.

Нагадаємо, що нещодавно Dannisha презентувала свій переший українськомовний трек «Киця», який підкреслює впевненість та сексуальність дівчат. Для поціновувачів українськомовної музики Dannisha готує адаптацію нового треку Go To Hell, яку можна буде прослухати найближчим часом.

Источник материала
Поделиться сюжетом