Туристка розвінчала популярний міф про аеропорт та розповіла, як можна зекономити
Туристка розвінчала популярний міф про аеропорт та розповіла, як можна зекономити

Туристка розвінчала популярний міф про аеропорт та розповіла, як можна зекономити

Мандрівникам доводиться купувати дорогу їжу в аеропорту через відсутність альтернативи. Однак, як пояснила Джулія Ферраро, можна цього не робити й при цьому не залишитись голодним.

Багато мандрівників намагаються економити під час своїх поїздок. Один відомий міф про аеропорт не дозволяє заощадити гроші, хоча це насправді можливо. Деталями поділились у Mirror.

Завершення проходження перевірок в аеропорту приносить полегшення. Водночас туристи, які намагаються економити, відчувають сум, знаючи, скільки їм коштуватиме перекус. Взяти їжу з собою здається марним рішенням, адже служба безпеки навряд пропустить її.

Однак Джулія Ферраро розбила популярний міф. Вона поділилась своїм улюбленим лайфхаком в аеропорту, зазначивши, що не знає, хто запустив неправдиві чутки. З’ясувалось, що заборони брати з собою перекус на європейські рейси немає.

Ферраро запевнила, що пройти через перевірки з їжею не є проблемою. Вона поділилась, що завжди шукає "милу крамницю" перед польотам та купує там сендвічі. Це виходить значно дешевше, ніж купувати таку ж їжу вже в аеропорту.

"Ніколи не платити за дорогий бутерброд триденної давнини в аеропорту — це перемога. Це особливо корисно на коротких рейсах, на яких не подають їжу! Ми також любимо приносити пакет фруктів і овочів перекусити теж", — поділилась туристка.

У ЗМІ зазначили, що правила дійсно дозволяю брати у подорожі Євросоюзом м’ясні й молочні продукти. Єдина умова — вони мають бути призначені для власного споживання. Також не забороняється проносити на борт рослини або рослинні продукти, тобто, наприклад, овочі й фрукти. Це стосується 27 країн ЄС, Андорри, Ісландії, Ліхтенштейна, Норвегії, Сан-Марино та Швейцарії

У коментарях підтвердили лайфхак, зазначивши, що головне, щоб їжа не мала сильного запаху.

Нагадаємо, дівчина розповіла, що її вітчим протягом 10 років їсть один і той же шматок сиру. Вона зізналась, що не набралася сміливості, щоб спробувати.

Пара зі США зробила несподіване відкриття завдяки підтопленню після сильного шторму. Американці спустилися в підвал і випадково знайшли схованку попередніх власників.

Теги по теме
Туризм аэропорт
Источник материала
Поделиться сюжетом