У "Новій пошті" назвали ім'я загиблого чоловіка від удару по терміналу в Харкові
У "Новій пошті" назвали ім'я загиблого чоловіка від удару по терміналу в Харкові

У "Новій пошті" назвали ім'я загиблого чоловіка від удару по терміналу в Харкові

У компанії розповіли, що загиблим від удару по сортувальному терміналу виявися Ігор Шрамко. Чоловік працював там приблизно 5 років.

Росія вбила батька двох дітей

Раніше у "Новій пошті" розповіли, що загиблому було 38 років. Його тіло дуже обгоріло, а тому для ідентифікації мали провести тест ДНК. А вже у понеділок, 1 липня, у компанії назвали ім'я загиблого.

Там також додали, що в Ігоря Шрамка залишилися неповнолітні діти. "Нова пошта" пообіцяла підтримати його сім'ю.

"Учора в результаті удару КАБом по нашому сортувальному терміналу у Харкові, на жаль, ми втратили нашого колегу, водія вантажівки Ігоря Шрамка. Це невимовний біль… У нашого колеги залишилося двоє дітей. Вони до свого повноліття будуть отримувати від "Нової пошти" щомісячну матеріальну підтримку...", – написали у компанії.

Діти щомісяця отримуватимуть допомогу у розмірі 10 тисяч гривень, а згодом компанія надасть їм грант на майбутнє навчання у розмірі 12 500 доларів.

Додатково компанія візьме на себе всі витрати на поховання,
– додали у "Новій пошті".

Там також розповіли, що ще 6 працівників наразі перебувають в лікарні з травмами середньої тяжкості. Незначні травми також отримали двоє водіїв – вони лікуються вдома. Усі витрати на їхнє лікування та реабілітацію компанія також візьме на себе.

Нагадаємо, що удень 30 червняРосія влучила КАБом біля сортувального термінала "Нової пошти". У момент на місці були водії та працівники, які якраз розвантажували та завантажували автомобілі посилками. Від удару постраждали також перехожі люди, серед них – 8-місячне немовля.

Теги по теме
Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом