Ультраповерхневий обробіток із дисками CrossCutter від Väderstad
Ультраповерхневий обробіток із дисками CrossCutter від Väderstad

Ультраповерхневий обробіток із дисками CrossCutter від Väderstad

Для кращого проникнення навіть у затверділий ґрунт та якіснішого подрібнення й перемішування з ґрунтом грубих рослинних решток компанія Väderstad надає можливість встановлення на дискові культиватор Carrier спеціалізованих дисків CrossCutter. Завдяки своїй унікальній формі, CrossCutter чудово працюють на важких ґрунтах і за наявності великої кількості рослинних решток.

Дисковий культиватор Carrier від компанії Väderstad дає змогу швидко та якісно здійснити поверхневий обробіток ґрунту відразу після збирання основної культури. Широкий набір робочих органів та можливість дооснащення культиватора додатковими системами та пристосуваннями робить його незамінною машиною під час лущення стерні.

Завдяки унікальній конструкції, CrossCutter забезпечує інтенсивний обробіток на глибині 2-3 см. Одного проходу достатньо для подрібнення стебел сидеральних культур та створення сприятливих умов для заселення їх мікроорганізмами, що значно прискорює мінералізацію рослинних решток.

Особливо ефективно ці диски зарекомендували себе під час обробітку полів після збирання ріпаку, соняшника, кукурудзи, адже стебла, навіть у колії трактора, подрібнюються до мінімальних розмірів, що унеможливлює перезимівлю стеблового метелика.

CrossCutter — швидше подрібнення пожнивних решток за мінімальних витрат. Адже працюючи на незначній глибині, цей диск значно менше переміщає ґрунт, що позитивно впливає на витрату палива.


Перегляди: 0
Источник материала
Поделиться сюжетом