Від чого залежить співвідношення втрат України та Росії на різних напрямках фронту
Від чого залежить співвідношення втрат України та Росії на різних напрямках фронту

Від чого залежить співвідношення втрат України та Росії на різних напрямках фронту

Водночас військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко у розмові з 24 Каналом зазначив, що таке співвідношення втрат – гарний показник. Зокрема в травні було знешкоджено майже 39 тисяч особового складу окупантів.

Важливе завдання

Українські сили зараз ведуть оборону війну, яка також формує умови для подальших дій ЗСУ у 2025 році.

Одне з важливих наших завдань на сьогодні – виснаження ворога. А для цього його втрати мають бути значно більшими. Співвідношення має бути 1:10 по всьому фронту,
– зауважив Коваленко.

Водночас показник, коли на 10 ліквідованих окупантів ЗСУ втрачає 1 військового, є на окремих ділянках. Проте на деяких локаціях співвідношення навіть 1:2.

Це залежить від багатьох чинників. На одних напрямках росіяни змушені вести штурмові дії на відкритій місцевості, використовуючи не тільки броньовану техніку, але й цивільну. В таких умовах ми можемо накривати ворога артилерією, мінометним вогнем, а також FPV-дронами. Це збільшує рівень його втрат,
– наголосив Олександр Коваленко.

На інших напрямках – в Красногорівці, Вовчанську, де відбуваються прямі боєзіткнення в міських умовах, співвідношення втрат України до Росії – 1:2 чи 1:3.

Нагадаємо, що президент України зауважив на те, що на відміну від ворога, Україна береже своїх військових. Водночас в Росії більше людей, ніж в нашій державі. Однак ми ведемо технологічну війну, а в ній переможе той, хто "більш технологічний".

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом