Шкідливий цукор: що буде з вашим серцем, коли ви їсте солоденьке
Шкідливий цукор: що буде з вашим серцем, коли ви їсте солоденьке

Шкідливий цукор: що буде з вашим серцем, коли ви їсте солоденьке

Дієтолог з Клівлендської клініки наголошує на важливості уникнення цукру у вашому раціоні. На думку доктора Кейт Паттон, споживання солодощів впливає на рівень цукру в крові, що може підвищити ризик виникнення діабету, підвищення артеріального тиску та ожиріння. Поступово у людини збільшується ризик смерті від серцево-судинних захворювань

Але, згідно дослідженням експертів клініки Клівленда, знижуючи споживання доданого цукру ви можете істотно покращити стан вашого серця. Як цукор впливає на ваше здоровя та у чому ризик його споживання, пише Eat This Not That.

Цукор підвищує ваші тригліцериди

Дослідження експертів медицини з клініки Клівленда говорить, що через високе споживання калорій може накопичуватися більше жиру у вигляді тригліцеридів, що може збільшити ризик серцевих захворювань.

Зауважте, що у бобах з сосисками міститься значна кількість тригліцеридів, адже при їх приготуванні додають і жир, і цукор.

Цукор підвищує рівень шкідливого холестерину

Спокусливі солодкі пончики, які ще й обсмажили в олії, шкідливо впливають на наш організм. Споживаючі пончики ви будете мати небезпеку з підвищенням рівня холестерин, що спричиняє закупорку артерій бляшками, які можуть пошкодити кровоносні судини та ваше серце.

Цукор і кров'яний тиск

Якщо ви споживаєте цукор, то поступово будете мати проблему ожиріння, що, у свою чергу, призведе до виникнення високого кров’яного тиску і підвищить ризик серцевих захворювань.

Надлишок цукру викликає запалення організму

Надмірно споживаючі цукор ви навантажуєте своє серце та кровоносні судини та підвищуєте ризик серцевих захворювань.

Раніше OBOZ.UA розповідав в чому різниця між білим та коричневим цукром.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом