Xiaomi 13T отримує нове оновлення HyperOS в Європі
Xiaomi 13T отримує нове оновлення HyperOS в Європі

Xiaomi 13T отримує нове оновлення HyperOS в Європі

Xiaomi 13T починає отримувати нове оновлення HyperOS. Це оновлює патч безпеки смартфона до червня 2024 року. Крім того, оптимізація системи збільшена. Користувачі Xiaomi 13T будуть більш задоволені своїм пристроєм. Звичайно, нове червневе оновлення HyperOS спочатку виходить для користувачів у Європі. Поступово він стане доступним для всіх користувачів.

Червневе оновлення HyperOS Xiaomi 13T

Xiaomi 13T був офіційно анонсований у вересні 2023 року і наразі працює під управлінням HyperOS 1.0 на базі Android 14. Xiaomi дуже піклується про Xiaomi 13T. Ось чому для Xiaomi 13T зараз виходить останній патч безпеки від червня 2024 року. По-перше, це оновлення доступне для користувачів у Європі. Найближчим часом доступ до нового оновлення повинні отримати всі користувачі. Номер збірки нового оновлення HyperOS для Xiaomi 13T – OS1.0.10.0.UMFEUXM.

Оновлення має розмір 404 МБ і наразі доступне лише для користувачів HyperOS Pilot Tester. HyperOS Downloader — чудова програма для доступу до нових оновлень HyperOS. За допомогою цієї програми, якщо ваш пристрій не отримав OTA, ви можете завантажити пакет оновлення та інсталювати нове програмне забезпечення раніше. Терпляче чекайте, незабаром оновлення стане доступним для всіх.

Источник материала
Поделиться сюжетом