![Її зметуть зі столу за секунду: готуємо ідеальну кабачкову ікру](https://thumbor.my.ua/MatThGQ4FHQylu91vJiF8Ga-OZA=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F795f8d01ce9a92ca9d1ac65ff3bcbb17.jpg)
Її зметуть зі столу за секунду: готуємо ідеальну кабачкову ікру
Є безліч рецептів приготування кабачкової ікри. Радимо скористатися одним з найпростіших, але дуже вдалих.
Кабачкова ікра
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Дрібно наріжте очищену цибулю. Натріть очищену моркву на тертці. Обсмажте овочі на олії.
- Додайте томатний соус та перемішайте.
- Кабачок наріжте на кубики та додайте до загальної маси.
- Потім додайте подрібнений часник, спеції та тушкуйте під кришкою приблизно 30 хвилин.
- Перекладіть ікру в глибоку миску, збийте блендером, влийте оцет і добре перемішайте.
- Далі страву можна подавати на стіл чи закрити у простерилізовані банки.