З’явиться більше планів YouTube Premium
З’явиться більше планів YouTube Premium

З’явиться більше планів YouTube Premium

YouTube працює над новими планами для своїх підписок на YouTube Premium, повідомляє компанія в публікації спільноти в четвер . «Ми прагнемо надати членам більше варіантів планів, розширюючи наші наявні пропозиції до більшої кількості регіонів, а також представляючи нові плани та досліджуючи способи, якими ви зможете ділитися своїми перевагами з друзями в майбутньому», — йдеться в дописі члена команди YouTube ідентифікований як Хейзел .

Наразі існує лише кілька планів YouTube Premium: індивідуальний за 13,99 доларів США на місяць (або 12 місяців за 139,99 доларів США); Сім'я за $22,99 на місяць; і студент за $7,99 на місяць. Підписавшись, ви отримуєте такі переваги, як відео без реклами, можливість завантажувати відео для перегляду в режимі офлайн і доступ до бібліотеки YouTube Music без реклами. У публікації в четвер не було зазначено, як може виглядати будь-який із нових планів або якими перевагами ви можете поділитися, і YouTube не відразу відповів на запит про коментар.

YouTube також додає нові функції для підписників Premium, як описано в публікації спільноти та окремій публікації в блозі . Функція «випередження» на основі штучного інтелекту, нещодавно запущена на Android , з’явиться на iOS «протягом наступних кількох тижнів». На Android користувачі Premium зможуть дивитися YouTube Shorts у режимі «картинка в картинці» (функція, яка вже доступна на TikTok ).

Підписники преміум-класу також матимуть доступ до кількох експериментів, у яких вони можуть взяти участь , зокрема автоматичне завантаження серії коротких відео на ваш телефон, щоб ви могли переглядати їх офлайн, розмовний помічник AI (який компанія повертає після попереднього тестування ), і оновлену сторінку перегляду на комп’ютері.

Источник материала
Поделиться сюжетом