Зірка будь-якого столу: приготуйте фантастично хрумкі огірочки з кетчупом
Зірка будь-якого столу: приготуйте фантастично хрумкі огірочки з кетчупом

Зірка будь-якого столу: приготуйте фантастично хрумкі огірочки з кетчупом

Зазвичай такі огірки швидко зникають зі столу. Обов'язково збережіть собі цей рецепт.

Хрумкі огірочки з кетчупом "Чилі"

  • Час: 1 година + 4 години
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Огірки помийте та залийте холодною водою на 4 години. Банки та кришки помийте й простерилізуйте.
  2. У підготовлені літрові банки на дно викладіть нарізаний кріп, листя хрону, перець гострий, лаврові листки, перець горошком та часник.
  3. Розкладіть в банки щільними рядами огірки. Залийте киплячу воду, закрийте кришками й залиште на столі на 20 хвилин.
  4. Після цього вилийте охололу воду та приготуйте розсіл. У невелику каструлю влийте 6 склянок окропу, додайте 1 склянку цукру, 2 столові ложки солі, пакет томатного кетчупу "Чилі" та 1 склянку оцту. Все перемішайте, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
  5. Залийте огірки розсолом та закатайте банки. Загорніть їх у ковдру до охолодження.
Источник материала
Поделиться сюжетом