ЗСУ успішно підірвали цілу колону РФ на «дорозі смерті» під Вугледаром
ЗСУ успішно підірвали цілу колону РФ на «дорозі смерті» під Вугледаром

ЗСУ успішно підірвали цілу колону РФ на «дорозі смерті» під Вугледаром

РФ продовжує втрачати своїх солдатів у "мʼясних" штурмах.

Зусиллями ЗСУ російським загарбникам продовжує не щастити на Вугледарському напрямку. Бійці 72 бригади "Чорних запорожців" виявили і підірвали цілу колону окупантів, яка висунулась на штурм позицій захисників.

Відео і фото розлетілися Мережею 1 липня. Бій відбувся на так званій дорозі смерті (для противника, - Главред) під Вугледаром.

На окремих кадрах помітно, що російське командування відправило своїх солдатів у бій не тільки на важкій техніці, а й на мотоциклах.

На думку журналіста Юрія Бутусова, така поведінка російського військового керівництва ще раз доводить, що Росія бачить у своїх військах тільки "мʼясо" і відправляє у бій під "комбайн смерті" ЗСУ навмисне.

ЗСУ підірвали колону окупантів - дивіться відео:

Війна в Україні - ситуація на фронті

Російські окупанти на Донеччині намагаються розширити географію свого наступув напрямку Краматорська та Слов'янська. Ворожі сили намагаються захопити Часів Яр, Кліщіївку та Калинівку.

Фахівці видання The Wall Street Journalу своєму матеріалі зазначили, що на фронті в Україні слід очікувати на "смертельне літо", крім того, вони не виключають нового масштабного наступу росіян.

У ЗСУ підтвердили, що росіяни активізували наступальні операції на різних напрямках фронту, зокрема, на Краматорському, Покровському та Курахівському.

Тим часом український журналіст і військовослужбовець Євген Назаренко зазначив, що Сили оборони контролюють усі підступи до Агрегатного заводув центрі Вовчанська й оточили підрозділи 83-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Хто такий Юрій Бутусов

Відомий український журналіст, головний редактор інтернет-порталу Цензор.нет. Спеціалізується на військовій тематиці і питаннях оборони та безпеки. У 2020-2021 роках — позаштатний радник міністра оборони України. Автор серії аналітичних матеріалів на військову тематику, виступає у якості експерта на провідних телеканалах.

Вас також можуть зацікавити новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны