Чекайте на зміни: що принесе кожному знаку зодіаку ретроградний Нептун
Чекайте на зміни: що принесе кожному знаку зодіаку ретроградний Нептун

Чекайте на зміни: що принесе кожному знаку зодіаку ретроградний Нептун

На нас чекає сезон ретроградності зовнішніх планет. Наступним небесним тілом, що рухається в зворотному напрямку буде Нептун.

Нептун – це планета мрій, містики та ілюзій. Однак астрологи зауважують, що оскільки вона є другою за віддаленістю від Сонця, наслідки цього транзиту, як правило, доволі м’які.

Овен

Протягом останніх років ви перебували в повільній та глибокій трансформаційній духовній подорожі. Наступні п’ять місяців стануть важливими для того, щоб ви інтегрували в життя свої висновки. Під час ретроградного Нептуна ваша інтуїція буде випробовуватися, тому варто звернутися до внутрішньої мудрості.

Телець

Ви можете відчувати себе загубленими серед натовпу, але ретроградний Нептун допоможе вам почати бачити своє місце в колективі більш чітко. Настав час реалістичніше поглянути на те, яку роль ви відіграєте в суспільстві.

Близнюки

Нептун у зоні вашої кар’єри трохи ускладнює розуміння того, куди саме ви спрямовуєте своє професійне життя. Але через кілька місяців ви зможете отримати більше ясності. Ваші ідеї можуть виділити вас у натовпі. Не витрачайте свій ресурс безглуздо.

Рак

Ви перебуваєте у режимі духовного пошуку, відкритого до нових містичних концепцій. Під час ретроградного Нептуна настав час вирішити, що саме резонує з вашою душею, а що є просто цікавим. Не бійтеся досліджувати нові філософські перспективи, але настав час відстоювати свою точку зору та жити відповідно до своїх переконань.

Лев

Коли вас щось турбує, то може здатися спокусливим просто сховати свої невдоволення та переживання якомога далі та удати, що їх не існує. Але під час ретроградного Нептуна настав час припинити це й почати рішуче розв'язувати проблеми. Ви почнете бачити області, де вам потрібно зміцнити свої кордони та переконання. Скористайтеся цією ясністю.

Діва

Настав час переглянути ваші найближчі стосунки та подивитися на них новими очима. Іноді міжособистісні зв’язки можуть бути заплутаними, через що люди починають бачити лише те, що вони хочуть бачити. Під час ретроградного Нептуна буде легше відокремити правду від ілюзій.

Терези

Якщо підтримання балансу між роботою та особистим життям здається складним, то ретроградний Нептун – це гарний час для того, щоб передивитися та реформувати ваш розпорядок дня. Життя сповнене обов’язків, але ви заслуговуєте на час для догляду за собою та духовного зростання.

Скорпіон

Нептун принесе у ваше життя багато творчого натхнення та романтики, але через це вам буде легко загубитися у фантазіях. Під час ретроградного руху цієї планети, зосередьтеся на втіленні своїх проєктів у життя. Щодо любові, то переконайтеся, що ви не закохані у версію людини, яку ви самі ж вигадали.

Стрілець

Ви завжди прагнете подорожей та нових вражень. Можливо це відбувається тому, що ваш зв’язок із корінням може бути туманним. Під час ретроградного Нептуна у Стрільців є можливість зрозуміти обставини, які зробили їх тим, ким вони є. Якщо вас турбують давні травми, можливо, у вас з’явиться шанс їх вилікувати.

Козеріг

Висловити свої найглибші думки не завжди легко, якщо покладатися лише на логіку. Якщо ви дозволите своїй інтуїції відігравати більшу роль у вашому спілкуванні, то помітите, що жити стане набагато простіше та приємніше. Під час ретроградного Нептуна говоріть правду і спілкуйтеся з людьми більш відверто та духовно.

Водолій

Під час ретроградного Нептуна настав час зосередитися на речах, які дійсно мають значення. Не відволікайтеся на ілюзії і не намагайтеся йти в ногу з іншими. У вас свій шлях. Дозвольте своїй інтуїції вести вас до того, що вартує вашого часу і енергії.

Риби

Це останній повний ретроград Нептуна у вашому знаку за більш ніж 80 років, тому доторкніться до енергії, яка огортала вас останнє десятиліття. Ви пізнаєте себе на більш інтуїтивному та глибокому рівні, але не хвилюйтеся, якщо у вас немає чіткого уявлення про те, як вас сприймають інші. Залишайтеся вірними собі, і все буде добре.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що на три знаки зодіаку чекає гарячий роман до кінця літа.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом