CMF Phone 1 матиме 50-мегапіксельну камеру Sony із 2-кратним вбудованим зумом
CMF Phone 1 матиме 50-мегапіксельну камеру Sony із 2-кратним вбудованим зумом

CMF Phone 1 матиме 50-мегапіксельну камеру Sony із 2-кратним вбудованим зумом

Ніщо не анонсує кілька функцій для майбутнього CMF Phone 1, ціна якого буде менше рупій. 20 000. Ця нова модель має на меті запропонувати преміальні характеристики в бюджетному сегменті.

Згідно з пізнішим тизером в офіційному обліковому записі бренду в Instagram, CMF Phone 1 матиме 50-мегапіксельну основну камеру з діафрагмою f/1.8 і сенсором Sony. Він включає 2-кратний вбудований зум. Замість надширококутної камери він матиме вторинний портретний датчик.

Згідно з попередніми повідомленнями, підтверджено, що телефон оснащений 6,67-дюймовим sAMOLED-дисплеєм із вирізом із отвором, вирівняним по центру. Він матиме роздільну здатність FHD+, частоту оновлення 120 Гц, пікову яскравість 2000 ніт і підтримку HDR10+.

Він працюватиме на базі процесора MediaTek Dimensity 7300 5G у поєднанні з до 8 ГБ оперативної пам’яті та додатковими 8 ГБ віртуальної оперативної пам’яті. Він містить слот для карти microSD для розширення пам’яті.

Телефон оснащений акумулятором на 5000 мАг. Він оснащений сканером відбитків пальців на дисплеї та нижніми динаміками з дизайном, натхненним скрипками, для кращої якості звуку.

У відповідних новинах Oppo також готується до запуску смартфонів серії Reno 12 на ринку Індії. Ці пристрої нещодавно вийшли на ринок Європи, оснащені основним сенсором Sony LYT-600 на 50 МП і процесором Dimensity 7300-Energy. Згідно з нещодавнім витоком даних, ми можемо очікувати, що ці пристрої надійдуть до Індії 12 липня 2024 року.

Источник материала
Поделиться сюжетом