Як наносити рум'яна, щоб миттєво підтягнути обличчя: зірковий лайфхак
Як наносити рум'яна, щоб миттєво підтягнути обличчя: зірковий лайфхак

Як наносити рум'яна, щоб миттєво підтягнути обличчя: зірковий лайфхак

Підтягнений вигляд обличчя – мрія кожної жінки, адже це ознака молодості та свіжості. І досягнути цього ефекту можна простим прийомом для макіяжу, яким користується співачка Селена Гомес.

В інтерв’ю виданню Glamour UK вона поділилась улюбленим прийомом, якому навчив її персональний візажист. І він надзвичайно простий у виконанні. Все, що вам знадобиться, це трошки змістити кольоровий акцент.

Зазвичай ми наносимо рум’яна на яблучка щік, це допомагає виділити цю зону, зробити обличчя більш свіжим та відпочилим. Але спробуйте зробити цей акцент трошки вище – на виступі вилиць.

Правильно розмістити рум'яна, щоб виконати цей трюк Селени Гомес, досить просто, навіть якщо ви звикли наносити їх в інакший спосіб. Просто застосуйте їх там, куди ви зазвичай накладаєте хайлайтер. Смужка продукту має йти від верхньої частини вилиці майже до скроні. Якщо піднятий вигляд вам не до душі, спробуйте нанести рум'яна вздовж вилиць, а не над ними.

Більш високе розташування рум'ян особливо підходить власницям овальної, ромбоподібної або серцеподібної форми обличчя. Цей метод підкреслить ваші природно високі вилиці і допоможе збалансувати весь образ. Але незалежно від того, на яке місце ви наносите рум'яна, важливо розтушовувати їх пензлем або вологою губкою, щоби вони мали природний вигляд.

Щодо формули продукту, обирайте таку, яка найкраще підходить до вашого типу шкіри. Пудрові рум’яна навряд чи підійдуть сухій шкірі, зате ідеально ляжуть на жирну. А от рідкі та кремові рум'яна підходять для сухої або зрілої шкіри завдяки своїй легкій консистенції. Також вони більш пігментовані та дають вологе сяйво, тоді як пудра зазвичай дає матовий відтінок.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як збільшити очі за допомогою макіяжу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом