Кохана Дантеса порушила обіцянку і розповіла про свої стосунки з артистом
Кохана Дантеса порушила обіцянку і розповіла про свої стосунки з артистом

Кохана Дантеса порушила обіцянку і розповіла про свої стосунки з артистом

На такий крок Дашу Кацуріну спровокував прилив ніжності до свого обранця.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес перестали приховувати свої стосунки незабаром після того, як про свій роман оголосили їхні колишні кохані. У любовному чотирикутнику кожен знайшов своє щастя, хоча багатьом спершу ця ситуація і здавалася дивною.

У Дантеса вже був досвід публічних стосунків, тому з Кацуріною він домовився про те, що кожен із них оберігатиме їхній роман від сторонніх очей. І обидва партнери стримують обіцянки.

Щоправда, із закоханими все ж трапляються припливи ніжності, через які настають "рецидиви". Так нещодавно Даша Кацуріна у своєму блозі в Instagram показала серію знімків зі свого життя з Дантесом, і присвятила йому зворушливий пост про свої почуття до нього.

"Ми домовились оберігати від публічності наші стосунки, але ці два роки, які ми разом, потрапили на найважчі періоди в нашому житті, і я хочу публічно подякувати тобі, Вов, за те, що ти є в моєму житті. Ти є тією великою підтримкою і опорою для мене, для нашої родини. Ти покохав не тільки мене, а одразу нас трьох, ти слухаєш мене і завжди підтримуєш, ти миєш пеніс Івану і прокидаєшся раніше за всіх, ти готуєш найсмачніший гречаний суп та постійно мене мотивуєш своєю силою волі. Мені дуже пощастило. І сьогодні хочеться написати про це публічно", - написала Кацуріна.

Хто такий Володимир Дантес?

Володимир Дантес (справжнє ім'я - Володимир Гудков) - український співак, теле- і радіоведучий. Ексучасник гурту ДіО.фільми. Переможець шоу талантів "Фабрика зірок-2". Був одружений (2015-2022) зі співачкою DOROFEEVA. Автор проєктів "Мамо, я ганяю тачки", "Будинок Культури", "Мам, я роблю бізнес" тощо. Знімався у багатьох телешоу - "Ліга сміху", "Маскарад", "Маленькі гіганти", "Я Люблю Україну", "Їжа, я люблю тебе" тощо. Учасник гурту Badstreet boys. Сольно виступає під псевдонімом Dantes.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що діти Джамали повернулися жити в Україну. Сини співачки з початку повномасштабної війни жили спершу в Туреччині, потім - у Польщі, через що їхній зірковій мамі доводилося несолодко.

Також Jerry Heil і alyona alyona назвали, хто б міг представити Україну на Євробаченні 2025 року. Примітно, але думки в артисток у цьому питанні розійшлися.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом