Ольга Задорожна залишає посаду директорки Нового каналу
Ольга Задорожна залишає посаду директорки Нового каналу

Ольга Задорожна залишає посаду директорки Нового каналу

З 1 липня виконує обов’язки директорки каналу Ірина Ваховська.

Ольга Задорожна покидає посаду директорки Нового каналу. Виконувачкою обов’язків директорки каналу призначено Ірину Ваховську. Про це повідомляє пресслужба Starlight Media.

Повідомляється, що Ольга Задорожна надалі працюватиме за межами Starlight Media, проте продовжить співпрацю з медіакомпанією в ролі консультантки окремих проєктів. 

Ольга Задорожна працювала на Новому каналі близько 20 років, з 2020 року — на посаді директорки телеканалу.

«Я справді вважаю, що команда Starlight Media - найпрофесійніша команда українського телевізійного ринку. Я вдячна за ці роки співпраці і спільні цінності, за результати, яких нам вдалося досягнути разом поза викликами спочатку пандемії, а потім повномасштабного вторгнення. Ми завжди працювали для глядача і я вірю, що в цей час ще раз підтвердили - телебачення має велику місію», — прокоментувала Задорожна.

З 1 липня виконувачкою обов’язків директорки Нового каналу призначено Ірину Ваховську. Ірина працює в Starlight Media з 2006 року, з 2019 — як директорка телеканалу «Оце», надалі — як програмна директорка Нового каналу. 

«Ми продовжимо бути каналом, що надихає, яскравим джерелом позитиву та оптимізму для наших глядачів. Велика сила Нового — як в ефірі, так і поза ним — справді зіркова команда. Тому ми продовжимо творити кращі розважальні програми і комедійні серіали, об’єднувати країну спільними цінностями та мріями. Ми активно працюємо і готуємось до осіннього сезону, щоби з новою силою вражати та радувати наших глядачів та рекламодавців», — прокоментувала своє призначення Ірина Ваховська.

«Ми вдячні Ользі за цю довготривалу і справді ціннісну співпрацю, її лідерство в розумінні потреб глядачів і соціальну небайдужість. В час великих викликів, команда Нового забезпечила сталу сітку мовлення і тільки посилила свою лінійку розважальних шоу та серіалів, позиціонування і зіркових друзів.  Ми впевнені, що разом з Іриною Ваховською мовник продовжить курс на впевнене лідерство, кращі рішення для глядачів та наших партнерів», — сказав керівник Starlight Media Олександр Богуцький.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
призначення
Источник материала
Поделиться сюжетом