П’яний львів’янин скоїв наїзд на молоду жінку на пішохідному переході
П’яний львів’янин скоїв наїзд на молоду жінку на пішохідному переході

П’яний львів’янин скоїв наїзд на молоду жінку на пішохідному переході

 

1 липня близько 13.00 на вулиці Грушевського у місті Пустомити, Львівського району, водій автомобіля «Нісан Кашкай», 40-річний львів’янин, скоїв наїзд на 35-річну місцеву мешканку, яка переходила проїзну частину у межах пішохідного переходу. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, встановлено, що водій «Нісана» керував транспортним засобом у стані сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Водій «Нісана» затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Перша автопригода сталася на вулиці Роксоляни. Водій на автівці Skoda Fabia не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на припарковане авто Daewoo.

Під час спілкування із 29-річним водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Від проходження перевірки чоловік відмовився.

30 червня вдень на перетині вулиць Героїв Майдану та Бой-Желенського, водій автомобіля Nissan під час об‘їзду автівки Ford Focus не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв ДТП.

Спілкуючись із учасниками автопригоди, патрульні виявили, що 35-річний потерпілий в ДТП має ознаки алкосп‘яніння. Висновок лікаря — позитивний. Результат 0,52 проміле.

Ще одна ДТП за участі нетверезого керманича сталася 1 липня вночі на вулиці Кульпарківській. 32-річний водій на автомобілі Skoda Octavia здійснив зіткнення з автівкою BMW.

У керманича інспектори виявили ознаки алкосп‘яніння. Прилад Драгер показав результат 2,39 проміле.

Цими вихідними патрульні склали 12 протоколів на водіїв, які сіли за кермо у нетверезому стані.

 

varta1.com.ua: Новини

Наталя Андрійчук

Источник материала
Поделиться сюжетом