Просто і максимально смачно: елементарний рецепт Мурашника
Просто і максимально смачно: елементарний рецепт Мурашника

Просто і максимально смачно: елементарний рецепт Мурашника

Треба спекти лише 1 корж. Цей торт може стати вашим улюбленим.

Мурашник

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Дивіться, як готувати Мурашник: відео

Приготування:

  1. Борошно, цукор та розпушувач змішайте. Натріть вершкове масло. Додайте до суміші та перетріть все в крихту.
  2. Додаємо ваніль і сметану та вимішайте тісто. Загорніть його в пакет та відправте в морозильну камеру на 20 – 30 хвилин.
  3. Далі натріть тісто на пергамент. Випікайте 20 – 25 хвилин при 180 градусах.
  4. Для крему збийте м'яке масло до пишності та побіління. Додайте варене згущене молоко. Перемішайте.
  5. В крем додайте подрібнений корж та перемішайте. Сформуйте форму мурашника. За бажанням прикрасьте.
Источник материала
Поделиться сюжетом