Samsung W25 помічений перед презентацією
Samsung W25 помічений перед презентацією

Samsung W25 помічений перед презентацією

Наступне покоління флагманських складних смартфонів Samsung буде анонсовано найближчим часом, і, здається, його китайський варіант також знаходиться в роботі. Samsung W25 нещодавно був помічений у великій сертифікації в Китаї.

Наступного тижня південнокорейський технологічний гігант готується представити Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6. Очікується, що в Китаї вони будуть перейменовані в Samsung W25 і W25 Flip. Але перед будь-яким офіційним оголошенням Samsung W25 був помічений у сертифікації 3C. Майбутній складаний телефон відвідав онлайн-базу даних із номером моделі SM-W9025. Його зарядний пристрій також з’явився на цій платформі з номером моделі EP-TA800, підтверджуючи підтримку дротової швидкої зарядки 25 Вт.

Іншими словами, швидкість заряджання не покращується порівняно з попередником, Samsung W24. Сертифікація 3C не розкриває жодних інших детальних деталей щодо серії W25, але ми можемо очікувати, що графік її випуску буде трохи відкладено порівняно з Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6. Серія Samsung W24 останнього покоління була представлена ​​в Китаї. ще у вересні 2023 року. Тож ми можемо очікувати, що модельний ряд W24 матиме аналогічний графік випуску. Виходячи з того, що ми знаємо про Galaxy Z Fold 6, новий флагманський складний пристрій матиме тонший і легший дизайн.

Під капотом може бути навіть висококласний Snapdragon 8 Gen 3 SoC. Подібно до Z Fold 6, він також має мати подвійний дисплей. Це включає 7,6-дюймовий основний дисплей Dynamic AMOLED 2x, тоді як зовнішній екран має 6,3-дюймовий екран Dynamic AMOLED 2x. Для тих, хто не знає, серія Samsung W є ексклюзивною для Китаю, і ця модель, ймовірно, продовжить співпрацю бренду з China Telecom.

Источник материала
Поделиться сюжетом