Тест для чоловіків: довжина безіменного пальця розповість про вашу особистість
Тест для чоловіків: довжина безіменного пальця розповість про вашу особистість

Тест для чоловіків: довжина безіменного пальця розповість про вашу особистість

Пальці можуть багато розповісти про те, яка ви людина.

Виявляється, ваша рука може багато чого розповісти про вашу особистість. Це справді доволі дивно, але навіть побачивши лише пальці чоловіка, можна багато чого про нього дізнатися.

Секрет криється в безіменному і вказівному пальцях. Вони можуть багато розповісти про те, яка ви людина. Цей тест застосовний тільки до чоловіків, пише портал Tips and Tricks.

Безіменний палець довший за вказівний

Ми говоримо про красивих чоловіків. Вони чарівні і можуть знайти спільну мову з усіма. Але при цьому вони трохи агресивніші і готові йти на ризик. Це також означає, що люди такого типу часто заробляють більше грошей, ніж їхні колеги з коротшим безіменним пальцем.

Безіменний палець коротший за вказівний

Чоловіки з такими руками дуже впевнені в собі і навіть можуть бути трохи самозакоханими. Ці люди не відчувають проблем із самотністю і не люблять, коли їх турбують. Однак коли справа доходить до кохання, вони менш упевнені в собі, оскільки не здатні зробити перший крок і проявити ініціативу.

Що таке фізіогноміка?

Фізіогноміка - метод визначення типу особистості людини, її душевних якостей і стану здоров'я, виходячи з аналізу зовнішніх рис обличчя та його виразу, пише Вікіпедія.

Представники експериментальної психології зараховують фізіогноміку до псевдонаук, ставлячи її в один ряд із месмеризмом, френологією і спіритуалізмом.

Безіменний і вказівний пальці однакової довжини

Чоловіки з такими руками - хороші посередники, дуже вірні та люблячі. У цьому типі чоловіків усе збалансовано. Вони спокійні, і здається, що в них усе йде за планом.

Источник материала
Поделиться сюжетом