Багатша за Надаля і Джоковича: найзаможнішою тенісисткою Вімблдону виявилася Емма Наварро
Багатша за Надаля і Джоковича: найзаможнішою тенісисткою Вімблдону виявилася Емма Наварро

Багатша за Надаля і Джоковича: найзаможнішою тенісисткою Вімблдону виявилася Емма Наварро

23-річна зірка походить із відомої спортивної родини, а її батько мільярдер володіє інвестиційною компанією Sherman Financial Group.

Американська тенісистка Емма Наварро, якій лише 23 роки, може похвалитися статками, що перевищують статки Федерера, Джоковича і Надаля разом узятих. Наразі Наварро виступає на Вімблдоні й у другому колі турніру зіграє з чотириразовою переможницею турнірів Великого шолома Наомі Осакою. Про це пише Daily Mail.

Але якщо Федерер, Надаль і Джокович заробили свої статки на корті, то Емма походить із дуже відомої та багатої родини. Попри те, що Наварро посідає 19-те місце в жіночому одиночному розряді, їй поки що не вдалося завоювати жодного великого трофея.

Емма Наварро на корті
Фото: Instagram emma_navarro48

23-річна американська тенісистка увійшла в історію цього тижня, вперше у своїй кар'єрі вийшовши до другого кола Вімблдону. У середу в другому колі престижного змагання їй належить битися з чотириразовою переможницею турнірів Великого шолома в одиночному розряді Наомі Осакою.

Хоча американка сподівається справити враження і показати, що вона здатна на майбутнє, зірка тенісу не зазнаватиме жодних фінансових труднощів, оскільки вона вже може похвалитися значними статками завдяки своїй багатій родині.

Наварро народилася в Нью-Йорку і є дочкою багатого інвестиційного магната-мільярдера Бена Наварро та онукою покійного колишнього футболіста Ліги плюща, який став тренером Френка Наварро. Френк був головним тренером коледжу Вільямса, Колумбійського університету, коледжу Уобаша і Принстонського університету.

Емма Наварро з родиною

Бен Наварро побудував свою мільярдну імперію завдяки численним діловим починанням, найвідомішим з яких є створення та володіння Sherman Financial Group, до активів якої входять такі активи, як Credit One Bank.

Наварро оцінив свій чистий капітал приблизно в 3 мільярди фунтів стерлінгів, що перевищує статки таких зірок тенісу, як Роджер Федерер (550 млн доларів США, 434 млн фунтів стерлінгів), Рафаель Надаль (220 млн доларів США, 174 млн фунтів стерлінгів) і Новак Джокович (240 млн доларів США, 189 млн фунтів стерлінгів).

Новак Джокович
Фото: Australian Open

Бен також виявив інтерес до захоплення своєї доньки, інвестувавши в перший у світі тенісний бізнес, купивши 2018 року через свою компанію Beemok Sports компанію Charlestown Tennis LLC, яка проводить найтриваліший жіночий тенісний турнір Charlestown Open.

Також він витратив майже 300 мільйонів доларів у 2022 році на проведення Western and Southern Open — великого тенісного турніру.

У турнірі Western and Southern Open 2022 року взяли участь 19 із 20 найкращих тенісистів, і це одна з дев'яти тенісних подій, що визнана в усьому світі турніром найвищого рівня як для чоловіків, так і для жінок.

Кейт Міддлтон вручає приз Новаку Джоковичу
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Вімблдон часто відвідують члени королівської сім'ї Великої Британії. Шанувальники очікують, що цього року на трибунах з'явиться і Кейт Міддлтон, яка до своєї хвороби не пропускала жодного турніру.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
Поделиться сюжетом