Дешева та дуже смачна закуска: рецепт ніжного паштету з курячих сердечок
Дешева та дуже смачна закуска: рецепт ніжного паштету з курячих сердечок

Дешева та дуже смачна закуска: рецепт ніжного паштету з курячих сердечок

Кулінарна блогерка Юлія Мікуліч поділилася рецептом ніжного паштету з курячих сердечок, який стане ідеальним доповненням до сніданку чи перекусом.

"Це дуже смачно! Особливо на гріночку та ще й з маринованим огірочком - просто беліссімо", – радить кулінар.

Для приготування ніжного паштету з курячих сердечок нам знадобляться такі інгредієнти:

  • курячі сердечка - 600 г (очищені)
  • цибуля - 160 г
  • морква - 150 г
  • вершкове масло - 50 г
  • сіль, чорний і червоний перець - на смак
  • улюблені спеціії - за бажанням

Спершу потрібно зачистити сердечка: розрізаємо їх, очищаємо від згустків, обрізаємо судини та добре промиваємо. Очищені сердечка, заливаємо водою, ставимо на плиту та варимо до готовності – на це знадобиться приблизно 45-60 хвилин.

Цибулю нарізаємо кубиками. Моркву або натираємо на тертці, або також нарізаємо на невеликі шматочки.

На розігрітій пательні з олією починаємо обсмажувати цибулю. Далі додаємо моркву та смажимо овочі разом до мʼякості, можна під кришкою. До готової цибульки з морквою додаємо вершкове масло та перемішуємо.

Варені сердечка змішуємо з обсмаженими овочами, додаємо сіль, перець та улюблені спеції на смак, перебиваємо все блендером до однорідності – і паштет із курячих сердечок готовий.

Паштет із курячих сердечок смачний і одразу теплим, але зазвичай його рекомендують перед вживанням остудити. Зберігаємо паштет у щільно закритій ємності.

Останні новини України:

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом