![Для салатів чи інших закусок: рецепт маринованої квасолі](https://thumbor.my.ua/iDU9go25r-6Pj5us-CkgeBOd7uk=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb0fb8881d63cccf9a98c7b40b26c93af.jpg)
Для салатів чи інших закусок: рецепт маринованої квасолі
Маринована стручкова квасоля не має собі рівних. Це абсолютний хіт, який повинен бути у вашій коморі.
Маринована квасоля
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Квасолю ретельно промийте і зріжте кінчики з двох сторін.
- Потім відваріть її у воді з сіллю, цукром і лавровим листом. Це зробить її більш ніжною і м’якою.
- Приготуйте розсіл – 1 повна столова ложка кам'яної солі на літр води та почекайте, поки він охолоне.
- Він повинен бути злегка теплим.
- У вимиті та стерилізовані банки викладіть часник, гірчицю і хрін, а потім досить щільно розкладіть стручкову квасолю.
- Зверху викладіть гілочки кропу.
- Залийте вміст банок рідиною і щільно закрийте.
- Відставити в темне місце. Через тиждень можна перенести в підвал.