Honor показала надтонкий складний смартфон Magic V3
Honor показала надтонкий складний смартфон Magic V3

Honor показала надтонкий складний смартфон Magic V3

Honor опублікувала офіційний відеоролик, в якому показала складний смартфон Honor Magic V3, який очікує анонсу. Раніше компанія повідомила, що презентація флагманського пристрою відбудеться 12 липня. Згідно з опублікованим плакатом, на заході також будуть представлені смартфон Magic Vs3, планшет MagicPad 2 і ноутбук MagicBook Art 14.

У короткому відеоролику тривалістю 15 секунд демонструється Honor Magic V3 із дуже тонким корпусом у складеному стані, задня панель якого покрита схожим на шкіру матеріалом темно-жовтогарячого кольору.

Honor повідомила, що Magic V3 знову підніме планку в розумінні того, наскільки тонкими можуть бути складні пристрої. Виходячи з цього можна припустити, що нова модель буде тонша за попередника Magic V2, товщина корпусу якого в складеному стані становить лише 9,9 мм.

Три камери на задній панелі розміщені у вигляді трикутника, як смартфон Magic6 Pro, з перископічним телеоб’єктивом вгорі. Масивний модуль камер облямовує восьмикутна рамка золотистого кольору, такого ж, як біля рамки корпусу.

Як стверджують інсайдери, Honor Magic V3 буде поставлятися з процесором Snapdragon 8 Gen 3 у поєднанні з щонайменше 16 Гбайт оперативної пам’яті. Смартфон отримає підтримку 5.5G, функцію супутникового зв’язку, а також підтримку ШІ алгоритмів для обробки зображень в режимі реального часу. До анонсу Magic V3 залишилося дев’ять днів, тому слід чекати появи в Мережі нових витоків про характеристики новинки.

Источник материала
Поделиться сюжетом